La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una excursió nocturna en caiac el 5 de juliol coincidint amb el pròxim eclipsi lunar

Finestrat reforça la neteja viària en les zones en obres i activa el dispositiu d’estiu en horari de vesprades
18/06/2020
L’alcalde es va reunir amb empresariat de la Cala i es va comprometre a incorporar les seues propostes al Pla de Contingència de la platja
18/06/2020

En la nit del 5 de juliol està previst que es produïsca el pròxim eclipsi lunar. Per a aqueixa mateixa data la Regidoria de Joventut de Finestrat ha organitzat una excursió nocturna en caiac. Aquesta activitat té un preu de 30€ per persona (amb sopar inclòs). Les persones interessades a partir de 14 anys d’edat poden fer la seua reserva ja al Centre Juvenil Finestrat (Carrer Fonteta, 36), envieu un correu electrònic a joventut@finestrat.org o bé per WhatsApp en el núm. 606 936 432.
En paraules de l’edil de Joventut, Nati Algado, “portem 2 estius organitzant l’excursió amb caiac amb un acolliment molt positiu i, per a enguany, hem tornat a programar aquesta activitat nocturna coincidint a més amb la data del pròxim eclipsi lunar”. Els participants recorreran en caiac les platges de la comarca acompanyats per un guia instructor i, en finalitzar, soparan sota la llum de l’eclipsi que s’espera, molt similar al del passat 5 de juny conegut com a lluna rosa.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

La regidora de Joventut, Nati Algado, va convidar als joves de Finestrat a aprofitar aquestes propostes estiuenques “que organitzem en vistes a la nova normalitat i complint totes les mesures de seguretat i prevenció enfront del COVID-19. Així que esperem que gaudiu d’aquesta experiència estiuenca tan especial i en un entorn privilegiat com el que tenim”.

GABINET DE PREMSA (17.6.2020)