La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una excursió amb moto d’aigua per al dissabte 11 de setembre

Visita del Director General de Turisme, Herick Campos, per a conéixer els projectes de Finestrat per als Plans de Sostenibilitat Turística en Destí
08/09/2021
Tornada al col·le a Finestrat amb prop de 700 escolars i la inversió de 140.000€ de l’Ajuntament en millores en els centres
09/09/2021

Excursion-Moto-Agua

EL DIUMENGE 12 SE CELEBRARÀ L’ESPECTACLE DE MÀGIA “LOS ALQUIMISTAS” A LA CASA DE CULTURA DE FINESTRAT

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat acomiaden l’estiu amb un intens cap de setmana d’activitats com l’excursió amb moto d’aigua a la Cala i l’espectacle de màgia i humor de David Climent i Mag Malastruc “Los alquimistas”.

Dissabte 11: Excursió Motos aigua a la Cala de Finestrat

El dissabte 11 de setembre hi haurà una excursió amb moto d’aigua des de la Cala de Finestrat. Aquesta activitat se celebra a partir de les 10 del matí. El preu és 50€ per moto, amb opció de compartir entre 2 persones. Les inscripcions es poden formalitzar ja en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36). L’activitat està dirigida a joves a partir dels 16 anys encara que els menors de 18 necessiten autorització del pare o la mare (consultar en el Centre Juvenil).

Diumenge 12: Màgia i Humor amb “Los alquimistas”

L’espectacle “Los alquimistas” previst per a la Setmana Internacional de la Joventut se celebrarà finalment el diumenge 12 de setembre. Després de vàries gires per la geografia espanyola dos reconeguts mags a nivell nacional i també internacional com David Climent i Mag Malastruc arriben als escenaris de Finestrat amb aquest xou familiar en el qual màgia i humor van de la mà.

Aquest espectacle tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de Cultura i hi haurà doble sessió, a les 18.00 i a les 20.00 hores, per a facilitar l’assistència de públic amb totes les garanties de distàncies de seguretat i complint la limitació d’aforament. Per a assistir, les persones interessades han de recollir prèviament la invitació en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36). Podran fer-ho als matins, de dilluns a divendres, de 8 a 14.00 hores i també els dijous a la vesprada, de 17.30 a 19.30 hores.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “encara que l’estiu va arribant a la seua fi l’acomiadem amb un cap de setmana de diversió, oci en la mar i cultura. D’una banda, tindrem l’excursió amb moto d’aigua, una activitat que sabem que agrada moltíssim al públic juvenil. Serà el dissabte, dia 11 a la nostra platja, la Cala de Finestrat. Està dirigida a joves a partir de 16 anys i hi ha opció de pujar 2 persones en la mateixa moto, així que la diversió està assegurada. D’altra banda, arriba l’espectacle que teníem previst per a agost, en el marc del Dia Internacional de la Joventut, però a causa de les inclemències meteorològiques es va ajornar. I ho podrem gaudir el diumenge 12 a la Casa de Cultura, seguint tots els protocols que marquen les autoritats sanitàries per a la circumstància actual. Així que convide als joves a aprofitar aquesta proposta d’oci educatiu i saludable que els fem arribar des de la Regidoria de Joventut de Finestrat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE JOVENTUT, NATI ALGADO, ACÍ

Informació

Les persones interessades a obtindre més informació sobre totes aquestes activitats poden contactar amb el departament en el WhatsApp de Joventut 606 936 432, enviant un correu a joventut@finestrat.org, al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) o en el seu perfil d’Instagram @joventutfinestrat

(GABINET PREMSA. 3.9.2021)