La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una activitat de Via Ferrada a Callosa de Segura

Finalitzen el tallafoc en la partida el Realet, la Sima i la Font del Molí en aplicació del Pla Local de Prevenció d’Incendis
02/02/2022
Lucía González, del Club Taekwondo Finestrat, medalla d’or en el Campionat d’Espanya de poomsae
03/02/2022

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat segueixen avant amb propostes d’oci educatiu i saludable a l’aire lliure com la que ens porta el diumenge 27 de febrer a Callosa de Segura. Allí els participants gaudiran amb una activitat d’aventura i esport en una Via Ferrada “on l’emoció i l’adrenalina estan assegurades, al mateix temps que potenciem la pràctica d’activitats esportives a l’aire lliure”, va assenyalar l’edil de Joventut, Nati Algado.

La Via Ferrada de Callosa de Segura és una de les més recents a la província d’Alacant, ideal tant per als que s’inicien en aquesta activitat com per a aquells amb més experiència en vies ferrades. I és que en ella es pot trobar tot tipus d’obstacles a superar, especialment els seus trepidants ponts penjants.

Aquesta Via Ferrada serà el diumenge 27 de febrer, en horari de 8.30 a 14.00 hores. El preu és de 18€ per als qui disposen de carnet jove i 28€ per als altres. Cal recordar que en el Centre Juvenil es pot sol·licitar el carnet jove per a aprofitar aquests descomptes. El preu de l’activitat inclou el desplaçament amb autobús, el material tècnic, l’assistència per part de monitors titulats, l’assegurança d’accidents i responsabilitat civil i les fotografies de record d’aquesta activitat. Quant a les edats, es podrà participar a partir dels 10 anys (acompanyat d’un adult).

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE JOVENTUT, NATI ALGADO, ACÍ

Per a participar poden realitzar la inscripció prèvia en el WhatsApp 606 936 432, en l’adreça de correu joventut@finestrat.org o en el mateix Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36).