La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una activitat aquàtica d’aventura en el Barranc del Gorgo de l’Escala

Finestrat intensifica les mesures a la platja per a garantir el compliment del Pla de Contingència Anti COVID-19
21/07/2020
Aquest dissabte arriba a Finestrat l’espectacle “Riures en valencià” amb les monologuistes María Juan, María Zamora i Carol Tomás
22/07/2020

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han llançat una proposta d’aventura en contacte amb la naturalesa en el barranc del Gorgo de l’Escala, situat en la localitat valenciana d’Anna. Aquesta activitat està dirigida a tots els públics a partir dels 18 anys d’edat i se celebrarà el diumenge, 2 d’agost, en horari de 9.00 a 14.00 hores, aproximadament.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “després del caiac nocturn a la llum de la lluna plena tornem amb una altra activitat esportiva i aquàtica en la qual donarem l’oportunitat de submergir-se en un dels millors canons aquàtics de la Comunitat Valenciana perquè conserva aigua durant tot l’any. Es tracta d’un barranc ideal per a iniciar-se en el món del barranquisme, amb salts de diverses altures, i que acaba en un ràpel de 25 metres al costat d’una cascada. Per tant, una experiència que recomane viure i gaudir secundats per guies especialitzats i seguint en tot moment les recomanacions de seguretat anti COVID-19”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar ja al departament de Joventut enviant un WhatsApp al núm. 606 936 432; també al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) o en l’adreça de correu joventut@finestrat.org
El preu de l’activitat és de 35€ per persona, la qual cosa inclou l’acompanyament amb guies titulats, el material tècnic per a realitzar l’activitat, fotografies de l’activitat i assegurança.
(GABINET PREMSA. 22.7.2020)