La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un viatge a PortAventura per a viure Halloween

Ens posem en forma a Finestrat amb les classes esportives a l’aire lliure i la gimnàstica per a la salut
14/10/2022
Ja es pot veure a la Cala la gran pintura mural “Àmfora de Finestrat”
18/10/2022

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un viatge al parc “PortAventura World” per al cap de setmana del 12 i el 13 de novembre.

El viatge inclou el desplaçament amb autobús, la nit en hotel de 4* en règim de mitja pensió, l’assegurança de viatge, l’entrada de 2 dies al parc “PortAventura World” i entrada d’1 dia a Ferrari Land, parc temàtic dins de PortAventura, amb atraccions dedicades a aquesta mítica escuderia.

El preu complet per persona és de 118€ en habitació quàdruple per a 4 adults. A més, amb l’objectiu d’afavorir la participació de tots els públics la Regidoria ha dissenyat diversos paquets especials adaptats a famílies, grups de joves o parelles. En aquests casos els preus serien els següents: 387€ (2 adults + 2 xiquets); 334€ (2 adults + 1 xiquet); 431€ (3 adults + 1 xiquet), 280€ (2 persones en habitació doble) i habitació triple serien 378€. El preu adult s’aplica a partir de 12 anys d’edat.

La regidora de Joventut, Nati Algado, va animar a la població a aprofitar aquesta oportunitat per a viatjar a PortAventura World i Ferrari Land. “Ja estem amb la mirada posada en Halloween. I visitar aquests parcs amb l’ambientació i les actuacions típiques d’aquestes dates encara fan l’experiència més emocionant. Així que anime a la joventut a aprofitar aquesta oportunitat de viatjar en grup, compartir aquesta proposta d’oci saludable per a conéixer gent nova, conviure i fer-ho a preus més assequibles”.

Per a més informació i inscripcions poden acudir ja al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36), o contactar en el núm. de WhatsApp 606 936 432.

GABINET DE PREMSA (13/10/2022)