La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un curs d’iniciació a l’escalada per a aquest diumenge 18 d’abril

Nueva jornada de donación de sangre en Finestrat: lunes 12 de abril
09/04/2021
Finestrat organitza un curs pràctic d’Anglés comercial per a fer costat als veïns en situació de desocupació
13/04/2021

Després de molts mesos d’aturada forçada per la pandèmia des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han programat un curs presencial d’iniciació a l’escalada que se celebra aquest pròxim diumenge, 18 d’abril. “M’alegra molt convidar-vos a participar en la primera activitat presencial que organitzem en molts mesos i que serà a l’aire lliure aquest diumenge, 18 d’abril”, va informar la regidora de Joventut, Nati Algado. “Aprofitant que la nostra localitat és de mar i de muntanya, i ja que a l’estiu organitzem activitats aquàtiques, aquesta primavera arranquem amb un curs d’iniciació a l’escalada”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, NATI ALGADO, ACÍ

L’horari de l’activitat és de 9.00 a 13.00 hores i es desenvoluparà en el Morro de Toix (entre Altea i Calp). El preu és 20€ i inclou monitor titulat, el material, assegurança d’accidents i responsabilitat civil i un reportatge fotogràfic de record de l’activitat.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden dirigir-se al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36). També per WhatsApp 606 936 432, correu electrònic joventut@finestrat.org i en el compte d’Instagram @joventutfinestrat

“Ens veiem pròxim diumenge per a passar una jornada agradable, amb totes les mesures de seguretat enfront del COVID-19, a l’aire lliure i en ple contacte amb la nostra muntanya”, va concloure l’edil de Joventut.