La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un cap de setmana multiaventura a les Hoces del riu Cabriel

Últimes places i últims dies d’inscripció en el Km. Vertical Puig Campana que se celebra el 30 de maig a Finestrat
17/05/2021
Campus d’estiu del Club Voleibol Finestrat del 24 de juny al 30 de juliol
19/05/2021

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han organitzat una escapada de cap de setmana multiaventura per a gaudir d’activitats d’oci educatiu com el rafting o la pista americana. Serà els dies 10 i 11 de juliol en la localitat valenciana Venta del Moro.


POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA , NATI ALGADO, ACÍ

“Amb aquesta proposta el que volem aconseguir és que els joves tinguen l’oportunitat de desconnectar d’enguany tan difícil que ens ha portat la pandèmia i gaudir d’activitats lúdiques a l’aire lliure, en contacte amb la naturalesa. Es tracta de compartir experiències molt divertides amb les seues amistats i, alhora, treballar habilitats com l’autoestima, la confiança en si mateixos o el treball en equip mitjançant el programa d’activitats d’aventura que inclou aquesta proposta”, va informar l’edil de Joventut, Nati Algado.

El preu de l’activitat és 135€ i 95€ si els participants tenen carnet jove. Inclou desplaçament amb autobús, allotjament, sopar del dissabte, desdejuni del diumenge i 2 activitats multiaventura. Per a reserva i inscripcions les persones interessades, amb edats entre els 12 i els 35 anys (menors acompanyats per un adult), podeu contactar amb la Regidoria de Joventut al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36), per correu electrònic joventut@finestrat.org i per WhatsApp 606 936 432.

GABINET DE PREMSA (18.5.2021)