La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un campament multiaventura d’estiu per a joves de 14 a 16 anys

El Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Finestrat concedeix el PREMI CARTA POBLA a CARREFOUR Finestrat
02/05/2022
Vibrant cap de setmana de voleibol a Finestrat amb la final autonòmica júnior
03/05/2022

Una opció d’oci per a gaudir de l’estiu, conéixer gent nova, compartir, conviure i practicar activitats multiaventura a l’aire lliure, en contacte ple amb la natura. És la proposta que llança la Regidoria de Joventut pensant en els més joves, concretament en els adolescents de 14 a 16 anys.

La data serà del 20 al 31 de juliol. El lloc, ple cor de l’embassament de Benagéber, a 800 metres sobre el nivell de la mar i envoltat de paratges naturals. El preu de l’activitat és 430€. Inclou el desplaçament amb autobús, l’allotjament en règim de pensió completa, l’acompanyament per part de monitor 24 hores i activitats multiaventura com a piragua, tirolina, pi a pi, kangoo jumps, vaixell solar, tir amb arc, escalada, ràpel, animació, entre altres.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “hem proposat aquest campament per a seguir avant amb la nostra aposta per l’oci educatiu entre els més joves. Es tracta de donar-los l’oportunitat de conéixer a altres joves, en un espai natural que els ofereix diversió sana, aventura, esport, descans, al mateix temps que practiquen activitats plenes d’emoció. Creiem que és una alternativa estival molt interessant per als adolescents de 14 a 16 anys, una franja d’edat que sol tindre bastants dificultats per a trobar activitats d’aquest tipus, lliures de tecnologies i en plena natura, on a més podem treballar valors com el treball en equip i la companyonia sense perdre de vista el fonamental: que es divertisquen en les seues vacances d’estiu”.

Informació i Inscripcions

Les places són limitades i les inscripcions es poden formalitzar ja al Centre Juvenil (carrer Fonteta 36). També es pot contactar enviant un c/e a joventut@finestrat.org o per Whatsapp 606 936 432.

(GABINET PREMSA.2.5.2022)