La Regidoria de Joventut de Finestrat obri termini d’inscripció per a participar en el viatge “PortAventura World” Christmas

Les persones majors de Finestrat tenen de termini fins al dimecres 10 de juliol per a sol·licitar plaça en el programa de turisme IMSERSO
08/07/2019
Últimes places per a participar en l’excursió en Caiac davall la lluna de dimarts que ve 16 de juliol
08/07/2019

Finestrat - concejal ayuntamiento de finestrat

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un viatge al parc “PortAventura World” per a gaudir de l’ambient nadalenc el cap de setmana del 23 i 24 de novembre. El viatge inclou el desplaçament amb autobús, la nit en hotel de 4* en règim de pensió completa (sopar dissabte i desdejuni diumenge), el segur de viatge, 2 entrades al parc “PortAventura World” i 1 entrada a Ferrari Land, parc temàtic dins de PortAventura, amb atraccions dedicades a aquesta mítica escuderia.

Com es va fer el passat any en el viatge a Portaventura Halloween, la Regidoria ha dissenyat uns quants paquets adaptats a família, grups de jóvens o parelles amb l’objectiu d’afavorir la participació de tots els públics En aquests casos els preus serien els següents: 156€ (1 adult + 1 xiquet), 276€ (2 persones en habitació doble), 376€ (2 adults + 1 xiquet); 393€ (habitació triple) i 476€ (2 adults + 2 xiquets).

Finestrat – regidora ajuntament de Finestrat

La regidora de Joventut, Nati Algado, va animar a la població a aprofitar aquesta oportunitat per a viure l’ambient nadalenc en el parc PortAventura World. “Es tracta d’un cap de setmana al novembre en què aquest parc d’atraccions encara estarà tematitzat d’Halloween. Per tant, la diversió està més que assegurada. També els aficionats als cotxes tenen una motivació extra perquè el viatge inclou l’entrada a Ferrari Land, un parc situat en l’interior de PortAventura on podran viure l’emoció del mite Ferrari”.

El termini d’inscripció ja està obert i es pot formalitzar fins al 16 d’agost en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 26), enviant un correu a joventut@finestrat.org o en el WhatsApp 606 936 432.

(GABINET DE PREMSA: 5.07.19)

*Se consideren xiquets de 2 a 12 anys
*Termini d’inscripció: fins al 16 agost