La Regidoria de Joventut de Finestrat llança una nova Escape Room inspirada en Harry Potter

Més de 100 autònoms, micropymes i xicotetes empreses de Finestrat resulten beneficiàries de les ajudes per a pal·liar la crisi del COVID-19
07/10/2020
Finestrat celebra una nova edició de “Pinta al carrer” a la Font del Molí
07/10/2020

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han programat una intrigant Escape Room ambientada en la coneguda saga literària i cinematogràfica d’Harry Potter. L’Escape Room se celebrarà de manera presencial el dissabte 17 d’octubre en el Centre Juvenil on hi haurà diversos torns des de les 17.00 fins a les 22.00 hores. Els grups seran reduïts, de 4 a 6 persones, per a garantir totes les mesures de seguretat.
En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “tornem a apostar per les escape room com a proposta d’oci per als joves de Finestrat. Durant el confinament les celebrem de manera en línia i van tindre un acolliment excel·lent. Ara les organitzarem de manera presencial en nostre Centre Juvenil atenent a totes les mesures de seguretat com l’ús obligat de màscares, la desinfecció de l’espai després de cada torn o les distàncies de seguretat. Així que anime als joves de Finestrat a apuntar-se a aquesta innovadora proposta que podrem gaudir el dissabte 17 d’octubre, en diversos torns des de les 17.00 fins a les 22.00 hores”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE JOVENTUT, NATI ALGADO, ACÍ

Per a participar es pot reservar ja plaça enviant un WhatsApp al núm. 606 936 432 o per correu electrònic a joventut@finestrat.org.

(GABINET PREMSA.30.9.2020)