La Regidoria de Joventut de Finestrat llança un taller titulat “Buscant el sucre”

L’Ajuntament renovarà el paviment de la planta soterrani de l’aparcament municipal
12/03/2019
Finestrat llança el seu calendari d’esdeveniments gastronòmics per a 2019 amb novetats com la cuina italiana i la cuina més tradicional
12/03/2019

EL TALLER TÉ COM A OBJECTIU ENSENYAR A LA POBLACIÓ COM ACONSEGUIR UNA ALIMENTACIÓ SENSE SUCRES AFEGITS

Des de la Regidoria de Joventut han organitzat un taller titulat “Buscant el sucre” que se celebrarà el dissabte 23 de març en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36). El taller està dirigit a totes aquelles persones que tinguen interés a aconseguir una alimentació sense sucres afegits, a més d’aprendre a llegir les etiquetes i identificar les diferents denominacions del sucre.

Aquesta proposta està dirigida a tots els públics, tant xicotets com majors, perquè els assistents aprendran de manera senzilla, pràctica i divertida a detectar el sucre que consumixen diàriament. Per a això, és important que els assistents aporten aqueix dia els envasos de la seua alimentació habitual (llet, galletes, iogurts, sucs…) “D’esta manera, va indicar la regidora de Joventut, Amèlia Major, tindran l’oportunitat de comprovar quantes dosis de sucre consumixen al dia sense tindre consciència d’això, la qual cosa genera un gran impacte i, el més important, els consciencia sobre la importància de menjar productes amb menys quantitats de sucre”.

El taller “Buscant el sucre” se celebrarà el dissabte 23 de març, en horari de 11:00 a 14:00 hores i té un preu de 5€ (material inclòs). Les persones interessades poden reservar ja la seua plaça en el departament de Joventut (3a planta), enviant un adreça electrònica a joventut@finestrat.org o al WhatsApp 606 936 432.

GABINET DE PREMSA (8.3.19)