La Regidoria de Joventut de Finestrat llança un taller per a aprendre a fer TIK TOKs els dies 22, 24 i 26 de març

Finestrat torna a disposar del servei de recollida i reciclatge d’oli usat domèstic
12/03/2021
Programa per a joves de 16 a 21 anys que han deixat els seus estudis: “Jove Oportunitat JOOP”
13/03/2021

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat informen que han programat un taller per a aprendre a utilitzar la coneguda aplicació TikTok. Aquesta activitat se celebrarà seguint totes les mesures de seguretat i prevenció en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) els dies 22, 24 i 26 de març, en horari de 17.00 a 19.00 hores. A més, la formació inclou una xarrada de conscienciació dirigida als pares i mares per a informar sobre els riscos de l’ús de xarxes socials per part dels menors, així com indicacions sobre els drets d’imatge i com protegir la seua privacitat.

Com va explicar la regidora de Joventut, Nati Algado, “des que va començar la pandèmia si hi ha hagut alguna cosa que s’ha estés entre el públic jove i no tan jove és l’enregistrament de vídeos divertits amb la famosa aplicació TikTok. Són vídeos molt curts, de 15, 30 segons o 1 minut, amb possibilitat d’incloure filtres molt divertits i cançons molt populars per a donar-los més ritme”.

L’aplicació dona l’opció d’editar vídeos molt senzills sense tindre grans coneixements d’edició. A més, inclou altres opcions com la possibilitat d’enviar missatges, votar i un sistema de seguidors i seguits molt en la línia d’Instagram encara que focalitzat en els vídeos. L’edil va recordar que aquest taller estava programat per a març de l’any passat. “No obstant això, la pandèmia va impossibilitar que se celebrarà sense saber llavors que s’anava a convertir en l’aplicació més descarregada a nivell mundial durant l’any passat”. En el taller poden participar els menors a partir dels 12 anys als qui els ensenyaran tècniques per a crear TikTok divertits, gravar de manera individual, també jocs en equip i fins i tot un concurs per a aplicar tot l’aprés amb l’abans i el després en concloure aquesta formació.

Informació i Inscripcions

Per a les persones interessades a participar en aquest taller gratuït poden acudir al Centre Juvenil Finestrat, situat en el carrer Fonteta, 36. També poden enviar un correu a l’adreça joventut@finestrat.org, enviar un WhatsApp al núm. 606 936 432 o bé contactar en Instagram @joventutfinestrat.

GABINET DE PREMSA (12.3.2021)