La Regidoria de Joventut de Finestrat llança un nou Escape Room ambientada en el Museu del Prado

Finestrat recorda que demà no se celebrarà la tradicional “Nit de Sant Joan” a la Cala per seguretat enfront del COVID-19
23/06/2020
Aquest dijous, 25 de juny, reobri les seues portes a l’activitat esportiva el pavelló municipal de Finestrat
23/06/2020

Per a aquest divendres, 26 de juny, la Regidoria de Joventut de Finestrat té programada una intrigant Escape Room ambientada en el Museu del Prado. Allí han desaparegut diverses obres d’art i els participants formaran part de l’equip d’experts que ha de descobrir el que ha passat. Per a participar en aquesta innovadora proposta en línia i gratuïta de la Regidoria de Joventut es pot reservar plaça enviant un WhatsApp al núm. 606 936 432 o per correu electrònic a joventut@finestrat.org.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “tornem a apostar per les Escape Room tal com vam fer durant el confinament com a proposta d’oci per als joves i que podem organitzar amb totes les garanties de seguretat en ser en línia. Després de l’èxit de l’experiència anterior ambientada en l’univers d’Harry Potter, en aquesta ocasió assumim el repte en el Museu del Prado. Així que anime als joves de Finestrat a apuntar-se a aquesta innovadora proposta de la Regidoria de Joventut per a la qual hem plantejat 2 torns i així més capacitat de places per a apuntar-se”.