La Regidoria de Joventut de Finestrat llança la campanya Esquí 2019-2020 amb 4 viatges per a totes les edats

Sessió extraordinària dimarts 15 d’octubre, 9:00 i 9:30 hores
14/10/2019
La Regidoria d’Esports de Finestrat organitza classes de danses àrabs i dansa-pilates per a adults en el pavelló municipal
15/10/2019

dav

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està obert el termini d’inscripció per a participar en la “Campanya Esquí 2019-2020” que organitzen junt amb les Regidories de l’Alfàs del Pi, Altea, La Vila Joiosa, La Nucia i el Club d’Esquí Neu Altea. En concret, enguany ofereixen quatre viatges per a poder practicar l’esport blanc: Alps Val Thorens (novembre 2019), Formigal-Panticosa (gener 2020), La Masella (febrer 2020), Sierra Nevada (març 2020).

dav

El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Finestrat, Héctor Baldó, va assistir a la presentació de la campanya que va tindre lloc recentment en la Nucia, amb la presència d’Estefany Lavarde, del Club d’Esquí Neu Altea, José García, vicept. Club d’Esquí Neu Altea, Juanjo Serrano, president Club d’Esquí Neu Altea, Laura Sevilla, regidor de joventut de´l’Alfàs, Aina Santamaría, regidora de joventut de La Vila Joiosa i Mª Jesús Jumilla, regidor de Joventut de la Nucia.

Inscripcions
Per a formalitzar la inscripció en aquests viatges que estan oberts a totes les edats, els veïns de Finestrat poden acudir ja a informar-se i reservar la seua plaça al Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36), enviar un adreça electrònica a joventut@finestrat.org o contactar per WhatsApp en el número 606 936 432.

CAMPANYA ESQUÍ 2019-2020
Viatge als Alps
El primer viatge a la neu serà a l’estació alpina francesa de Val Thorens del 29 de novembre al 7 de desembre de 2019. El viatge de 9 dies tindrà un preu de 398 € i inclou allotjament en Apartaments Li Cheval Blanc (peu de pista), forfet per a 6 dies, transport d’autobús i les taxes d’estada.

Viatge a Formigal-Panticosa
Del 26 al 31 de gener se celebra el viatge a l’estació d’esquí de Formigal-Panticosa. El preu serà de 515 euros i inclou allotjament en règim de mitja pensió (desdejuni i sopar) en Hotel Nievesol 3 estreles (peu de pista), Forfet per a 5 dies (de dilluns a divendres), assegurança d’accidents i transport amb autobús.

Viatge a La Masella
El tercer viatge a la neu portarà als aficionats a l’esquí fins a l’estació de La Masella (Girona) del 23 al 28 de febrer. Tindrà un preu de 470€ i inclou allotjament en mitja pensió (Desdejuni i sopar) en Hotel Sercotel & Spa La Collada, 4 estreles, forfet per a cinc dies, 2 hores de classes diàries, lloguer de material, guardaesquís, excursió a Andorrra, animació per als més menuts (hotel), Esquí Nocturn (vesprada del dijous) servei de transport, segur i transport amb autobús.

Viatge a Sierra Nevada

L’estació d’esquí granadina de Sierra Nevada serà la destinació del quart i últim viatge d’aquesta Campanya “Comarcal de Viatges a la Neu 2019 2020”.-Aquest viatge de cap de setmana es realitzarà del 6 al 8 de març, amb un preu de 226. €. Aquest viatge a Sierra Nevada inclou allotjament 2 nits en Hotel Urban Dream Granada, 4 estreles, desdejuni i sopar del dissabte i desdejuni del diumenge, forfet per a 2 dies, assegurança d’accidents i transport amb autobús.

GABINET DE PREMSA (14.10.19)