La Regidoria de Joventut de Finestrat llança el 12é Concurs de Postals Nadalenques

AVÍS: Tall d’aigua en Av. Marina Baixa de la Cala (dimecres 23)
22/10/2019
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: divendres 25 octubre, 13:15h.
23/10/2019

FINS AL 22 DE NOVEMBRE ES PODEN PRESENTAR LES POSTALS I LA GUANYADORA S’ENVIARÀ COM A FELICITACIÓ INSTITUCIONAL DE l’AJUNTAMENT

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una nova edició del tradicional “Concurs de Postals Nadalenques” per als menors amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys d’edat. Es tracta de la 12a edició d’aquest certamen en què l’any passat es van presentar més de 200 creacions.

Hi haurà un premi per a les categories de millor postal Infantil (3 a 5 anys), millor postal Júnior (6 a 9 anys) i millor postal Júnior + (10 a 12 anys). La temàtica haurà d’estar relacionada amb l’època nadalenca i l’únic requisit respecte d’això és que aparega la frase “Bon Nadal”. Els participants hauran de presentar les seues creacions en paper grandària DIN A5 (mig foli) i preferiblement en cartolina.

La regidora de Joventut, Nati Algado, va recordar que una de les tres postals guanyadores serà també la felicitació de l’Ajuntament de Finestrat. “Per tant, serà la imatge institucional amb què el consistori felicitarà les festes a associacions, Ajuntaments, autoritats o col·lectius. Per això, des d’ací m’agradaria animar als nostres xicotets que presenten les seues creacions. Sens dubte és una fórmula per a promoure la seua creativitat i, al mateix temps, mantindre viu l’esperit del nadal”.

Les persones interessades podran presentar la postal en el Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36) i també en l’extensió administrativa de la Cala (en horari de 8:00 a 15:00 hores), junt amb la fitxa d’inscripció que haurà d’estar firmada pel pare, mare o tutor legal del menor. El termini de presentació finalitza el 22 de novembre i només es podrà presentar una postal per participant. Les bases completes del concurs es poden consultar en la pàgina web municipal www.ayto-finestrat.es (punxar aquí )

GABINET DE PREMSA (22.10.19)