Amplien al 30 de juny el termini per a presentar les teues creacions al Concurs RELATOS CORTOS

Recepció a la nova directiva de JOVEMPA a Finestrat
23/04/2021
Arriba a la Casa de Cultura de Finestrat l’obra JOANOT dedicada a l’heroi Tirant lo Blanc i el seu creador Joanot Martorell
23/04/2021

T’agrada escriure? Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat t’animen a buscar la inspiració i crear un relat curt amb el qual participar en el concurs que han organitzat amb motiu del “Dia del Llibre 2021”. Si tens entre 12 i 18 anys podràs participar en la modalitat juvenil i si tens entre 19 i 35 anys, en modalitat adult. En tots dos casos el premi serà 300€.

La regidora de Joventut, Nati Algado, va explicar que aquest concurs és una manera de donar suport al talent dels joves de Finestrat. “Estem convençuts que hi ha moltíssim potencial en la nostra joventut. Només cal donar una volta per les xarxes socials i veure quanta creativitat hi ha en les seues publicacions. Per això, els convidem a presentar un relat curt, no fa falta que siga més de 3.500 paraules a 1 cara. I així donar visibilitat al talent cultural i literari dels joves de Finestrat”.

Aquest concurs té com a objectiu visibilitzar i promocionar el talent de la joventut local. Les bases del certamen van ser aprovades ahir per Junta de Govern Local. Per tant, una vegada publicades en el BOP (Butlletí Oficial de la Província) començarà el termini de 30 dies per a presentar propostes. “Per a mitjan de la setmana vinent podeu començar a enviar-nos els vostres relats curts. Així que ja us hem llançat la proposta. Quin millor moment que coincidint amb el 23 d’abril, Dia del Llibre”, va indicar l’edil. El termini per a presentar els relats curts s’ha prolongat fins al 30 de juny.

Per a més informació, poden acudir al Centre Juvenil Finestrat (C/ Fonteta, 36), en horari de 9 a 14.00 hores. També podeu contactar pel correu electrònic joventut@finestrat.org o per WhatsApp 606 936 432.

(GABINET DE PREMSA.23.4.2021)