La Regidoria de Joventut de Finestrat aposta per la formació en idiomes amb cursos d’alemany i francés

Finestrat exigeix a Iberdrola la modernització de la línia elèctrica per a evitar més apagades
31/01/2020
Ruta de l’Aigua i visita a Elx amb l’Associació de Dones de Finestrat
05/02/2020

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han llançat dos cursos d’idiomes per a ajudar els jóvens a ampliar els seus coneixements a l’hora de viatjar, estudiar en l’estranger o ampliar les seues opcions d’aconseguir un lloc de treball. En concret, han organitzat un curs d’alemany i un curs de francés, ambdós de Nivell Bàsic, que començaran el pròxim mes de març.

Curs d’Alemany (Nivell Bàsic)
Aquestes classes estan orientades a avançar de manera progressiva en els coneixements elementals de la llengua alemanya. “Els assistents començaran practicant regles de la pronunciació, l’abecedari i els números per a posteriorment aprendre els casos i declinacions. També abordaran la gramàtica i la comunicació oral per a arribar a elaborar frases i expressions”, va indicar l’edil de Joventut, Nati Algado.
Aquestes classes començaran el dilluns, 2 de març, i s’impartiran fins al 20 d’abril tots els dilluns i dimecres, en horari de 18:00 a 20:00 hores, en el Centre Juvenil Finestrat.

Curs de Francés (Nivell Bàsic)
“El curs de francés està orientat a iniciar-se en aquest idioma amb diversos objectius com pot ser millorar en els estudis, ampliar coneixements de cara a viatjar a l’estranger, donar un impuls diferent de la carrera professional o simplement aprendre aquesta llengua del país veí”, va indicar l’edil de Joventut. Els participants aprendran a realitzar una presentació amb una pronunciació correcta, reconéixer expressions, usar la gramàtica bàsica i també vocabulari sobre temes quotidians.

Aquestes classes començaran el dimarts, 3 de març, i s’impartiran fins al 23 d’abril tots els dimarts i dijous, en horari de 18:00 a 20:00 hores, en el Centre Juvenil Finestrat.

Informació i Inscripcions
Per a totes les persones interessades a accedir a aquests cursos d’idiomes poden formalitzar ja la seua inscripció en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36), enviant un correu a joventut@finestrat.org o telefonant al 606 936. 432. El preu de cada curs complet és 85€.

(GABINET DE PREMSA: 3.2.2020)