La Regidoria de Joventut de Finestrat ajuda als joves a accedir al mercat laboral

Les persones majors tenen de termini fins al 15 de març per a reservar termini en el programa “Vacances socials” de Generalitat
09/03/2022
Finestrat guarda 5 minuts de silenci en suport a Ucraïna
09/03/2022

Estàs acabant els teus estudis i vols preparar-te per al món laboral. Estàs aturat o aturada i vols millorar les teues eines per a trobar un treball o per a canviar el que tens. Per a ajudar a aconseguir aquests objectius la Regidoria de Joventut de Finestrat ha preparat uns tallers per a acostar als joves al mercat laboral en la recta final dels seus estudis. Aquest programa formatiu compta amb el suport de LABORA i consisteix en diverses jornades temàtiques i gratuïtes que se celebraran en el Centre Juvenil Finestrat en horari de vesprades, de 16.30 a 18.00 hores.

El programa de les jornades d’ocupabilitat és el següent:

Dijous 24 de març. Mercat laboral, objectiu professional i garantia juvenil. Per a donar a conéixer la situació actual del mercat laboral, ajudar els joves a definir els seus objectius professionals en funció de la trajectòria acadèmica o laboral. També els explicaran els programes de Garantia Juvenil que tenen al seu abast i els serveis que LABORA (Servei Valencià Ocupació) posa a la seua disposició.

Dijous 7 d’abril: Com elaborar el teu currículum teoria i pràctica. Aprendran tècniques per a elaborar el seu currículum i podran realitzar-lo en la mateixa jornada formativa, a l’Aula d’Informàtica del Centre Juvenil.

Dijous 21 d’abril: Treballar a Europa: la jornada s’orientarà a aquelles persones que tinguen interés a treballar a Europa.

Dijous 12 de maig: Afrontar una entrevista de treball amb dinàmiques de grup i pautes per a superar amb èxit els processos de selecció de personal.

Dijous 19 de maig. Com destacar en les xarxes socials, manejar apps de cerca d’ocupació i confeccionar un perfil professional en la xarxa Linkedin.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “amb aquestes jornades volem donar resposta a una de les principals peticions que ens han traslladat els joves en el Fòrum Jove i també en les enquestes. Molts estan acabant els seus estudis i no saben com afrontar la cerca d’ocupació. Per això, hem impulsat aquestes jornades formatives, amb suport de LABORA, molt pràctiques i dinàmiques, amb les quals es podran emportar a casa el seu currículum fet, podran crear el seu propi perfil en Linkedin i també aprendre a enfrontar-se a una entrevista de treball, entre altres qüestions que podran veure ací al Centre Juvenil Finestrat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE JOVENTUT ACÍ

Les jornades seran en horari de 16.30 a 18.00 hores i les inscripcions es poden formalitzar ja en el WhatsApp 606 936 432, al correu electrònic joventut@finestrat.org o en el perfil d’Instagram @joventutfinestrat

(GABINET PREMSA.9.3.2022)