La Regidoria de Joventut convoca la II edició del concurs “Relat Curt Jove Finestrat”

Intercanvi musical de les BANDES JUVENILS de la Unió Musical de POLOP i del Centre Musical Puig Campana de FINESTRAT
14/09/2022
4 noves treballadores per a l’Ajuntament de Finestrat
14/09/2022

Des de la Regidoria de Joventut tornen a convocar als més joves a llançar-se a escriure amb la II edició del certamen RELAT CURT JOVE FINESTRAT. Com a novetat enguany es proposa una temàtica que serà la pau, la justícia i els drets humans. I també s’amplia les categories dins del mateix rang d’edat de manera que hi haurà Júnior, per a joves de 12 a 15 anys; jove, de 16 a 19 i adult, des dels 20 als 35 anys.

La regidora de Joventut, Nati Algado, va explicar que aquest concurs és una manera de continuar donant suport al talent dels joves de Finestrat. “La 1a edició va ser un èxit. I volem tornar a potenciar aquest costat creatiu de la nostra joventut. Per això, després de l’experiència del primer concurs hem considerat important diferenciar 3 rangs d’edat dins de la franja que marquem des dels adolescents de 12 anys fins als adults de 35. Estem convençuts que hi ha moltíssim potencial i volem que opten al premi en metàl·lic de 300€ per categoria. Així que els convidem a asseure’s davant d’un foli o una pantalla en blanc i escriure un relat curt. I així donarem visibilitat a tot el potencial i el talent que tenim entre els joves de Finestrat”. En la presentació l’edil va estar acompanyada per la fundadora i coordinadora del Club de Lectura “La Finestra Màgica”, Carmen Almarcha, qui col·labora en la confecció de les bases i forma part del jurat.

Les bases del certamen ja estan aprovades per Junta de Govern Local i publicades en el BOP (Butlletí Oficial de la Província). “Per tant, aquells joves de Finestrat amb inquietuds creatives i literàries poden assumir aquest repte i llançar-se a escriure relats curts per a participar en aquest certamen”. El premi per a cada categoria és de 300€.

La temàtica proposta des de la Regidoria per a l’edició d’enguany és la pau, la justícia i els drets humans, respectant els drets protegits per la Constitució Espanyola. Cada concursant podrà presentar una obra escrita en valencià o en castellà.

Les sol·licituds per a participar es podran presentar fins al 30 de novembre de manera presencial per Registre d’Entrada (planta baixa de l’Ajuntament), a l’extensió de la Cala o via telemàtica, mitjançant registre electrònic de la seu electrònica de la web municipal de l’Ajuntament de Finestrat.

Per a més informació, podeu acudir al Centre Juvenil Finestrat (C/ Fonteta, 36), en horari de 9 a 14.00 hores. També podeu contactar per c/e joventut@finestrat.org o per WhatsApp 606 936 432.

(GABINET PREMSA.13.9.2022)

Enllaç directe a les bases ACÍ