La Regidoria de Joventut celebra a l’agost un Camp Internacional de Voluntariat mediambiental en l’entorn de Finestrat

La Concejalía de Juventud de Finestrat organiza una visita al Festival DreamHack Valencia para el sábado 6 de julio
12/06/2019
Segueixen obertes les inscripcions per al V Campus Futbol Tècnic de Finestrat
17/06/2019

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat i en col·laboració l’Associació de Amicitia han dissenyat l’I Camp Internacional de Voluntariat que se celebrarà a Finestrat des de l’1 fins al 15 d’agost. En aquesta iniciativa participaran 13 jóvens amb edats entre 18 i 25 anys procedents de diversos països com Itàlia, Mèxic, Turquia, Xina i Alemanya.

Segons va explicar l’edil, Amelia Mayor, “durant la primera quinzena del mes d’agost vindran a Finestrat per a realitzar labors de neteja de les sendes del nostre entorn natural el que engloba Serra Cortina, Puig Campana, etc, alhora que s’integren amb els jóvens del municipi. Per a aqueix període també tindran ocasió de participar en activitats culturals i d’oci per a conéixer el nostre municipi i comarca”.

De cara a aqueixa data la Regidoria de Joventut llança una crida als jóvens locals amb edats des de 16 fins a 25 anys per a acudir a donar-los la benvinguda l’1 d’agost. “Som un poble acollidor i hospitalari. Així ens agradaria que ho sentiren aquests jóvens que arriben des de països molt llunyans per a conéixer Finestrat, conéixer els nostres jóvens i participar en aquest intercanvi mediambiental de manera altruista”.

Per a col·laborar en aquesta iniciativa les persones interessades poden acudir al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36) i rebran tota la informació respecte d’això.

Beques en Work Camps de la Unió Europea per a viure un estiu diferent

La col·laboració entre la Regidoria de Joventut de Finestrat i l’Associació De Amicitia també ha fet possible la mateixa proposta al revés, és a dir, que els jóvens de Finestrat puguen participar en 500 Work Camps d’Espanya o d’un altre país europeu. Aquesta proposta inclou l’estada completa en el lloc que trien i només hauran d’abonar el transport d’anada i tornada, ja siga a l’estranger o per Espanya. “Per tant, si eres jove i major de 18 anys t’animem a viure aquest estiu l’experiència de viatjar a altres punts de la geografia espanyola o traspassar fronteres a altres països europeus per a conéixer altres jóvens, altres cultures, altres costums i passar un estiu diferent”. Per a més informació, poden acudir al Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36).

(GABINET DE PREMSA: 14.06.19)