La Regidoria de Joventut anima als joves de 12 a 30 anys a participar en l’elaboració del I Pla Jove Finestrat

Finestrat se suma a les reivindicacions d’AFEM Marina Baixa amb motiu del “Dia Mundial de la Salut Mental”
13/10/2021
Les Sènior del Club Voleibol Finestrat s’estrenen aquest diumenge en 1a divisió nacional enfront del Sant Joan
13/10/2021

EL DISSABTE 16 SERÀ L’I FÒRUM JOVE EN EL QUAL ELS JOVES TINDRAN VEU PER A EXPRESSAR LES SEUES INQUIETUDS I LES SEUES PROPOSTES PER Als PRÒXIMS ANYS

Des de la Regidoria de Joventut estan redactant l’I Pla Jove Municipal per a definir les línies d’actuació dels pròxims anys amb la mirada posada a cobrir els interessos i les necessitats dels joves de Finestrat. Per a això, és fonamental comptar amb la veu de la joventut amb edats des dels 12 fins als 30 anys. Poden participar de manera en línia, emplenant un formulari, i també prenent part en el I Fòrum Jove que tindrà lloc en el Centre Juvenil el dissabte 16 d’octubre, en horari de 10 a 13 hores.

“Des de la Regidoria de Joventut convidem a participar a tots els joves en el I Fòrum Jove Finestrat. És la primera trobada formal amb la vista posada en el projecte que ja està en marxa en aquesta Regidoria de redacció del I Pla Jove municipal de Finestrat. L’objectiu d’aquest Fòrum és reunir els joves i que siga un punt de trobada per a conéixer de manera més pròxima i dinàmica quins són els seus interessos, necessitats i també el seu punt de vista del municipi on vivim. Tot això ens permetrà anar treballant aqueix full de ruta que compondrà el I Pla Jove de Finestrat i que ha de comptar, de manera prioritària, amb la veu i la participació activa dels nostres joves. Per això, és tan important que vingueu aqueix dissabte, dia 16, al matí, que us escoltem i us feu sentir. Us convide a inscriure-us en l’activitat via WhatsApp (núm. 606 936 432), Instagram o correu electrònic (joventut@finestrat.org) perquè ens vegem aqueix dia i el Pla Jove es convertisca així en una realitat que complisca les necessitats i els interessos de tots vosaltres”, va informar l’edil de Joventut, Nati Algado.

 

POTS ESCOLTAR  LA REGIDORA DE JOVENTUT, NATI ALGADO, ACÍ

L’objectiu del I Pla Jove municipal de Finestrat és conéixer i diagnosticar la realitat del municipi i detectar les necessitats dels joves amb la finalitat de crear les línies d’actuació per a donar-los resposta a mig-llarg termini. Finestrat es troba en la 1a fase d’anàlisi i diagnòstic mitjançant la recopilació de dades a través d’enquestes a interlocutors clau que tracten, dia a dia, amb els joves (personal municipal de Joventut, d’Educació, monitors esportius, …). I també enquestes directes als propis joves. Aquesta fase inclou els Fòrums com el que se celebra el dia 16, primera presa de contacte i pluja d’idees per a conéixer les seues inquietuds i obtindre el feedback d’aquelles qüestions que la joventut local considera essencial per a desenvolupar-se a diferents nivells.

Amb aqueixa informació i anàlisi inicial continuarà la definició de projectes, l’avaluació de la seua viabilitat i la redacció del Pla. La 3a etapa, prèvia a la seua aprovació, és la difusió i execució. “Us esperem el dissabte 16. Farem una pluja d’idees. Esperem les vostres impressions, inquietuds i propostes per a solucionar els problemes que detecteu en el dia a dia. També serem presents els representants institucionals per a assumir, entre tots, el compromís conjunt pel millor Pla Jove per a Finestrat”.

L’enquesta formulari es pot emplenar de manera en línia escanejant el codi QR de la imatge o punxant ACÍ

Les inscripcions al I Fòrum Jove del dissabte 16 es pot realitzar via WhatsApp en el núm. 606 936 432, per correu electrònic al correu joventut@finestrat.org o en Instagram @joventutfinestrat

(GABINET PREMSA. 7.10.2021)