La Regidoria de Festes de Finestrat organitza el I Concurs del Cartell de les Festes Patronals 2023, declarades d’interés turístic local

La Cala de Finestrat es prepara per a celebrar la Fira d’Abril
25/04/2023
Ordre del dia: sessió extraordinària, Acta núm. 5/2023, divendres 28 d’abril, 9.30 hores
27/04/2023

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat es crea el concurs de cartells “Festes Patronals de Finestrat 2023” amb l’objectiu de promocionar el talent cultural i artístic per a difondre les activitats durant les Festes Patronals del municipi de Finestrat.

En paraules del regidor de Festes, Héctor Baldó: “És la primera vegada que realitzem aquesta proposta de crear un cartell per a les festes patronals de la localitat. Amb aquest concurs pretenem aconseguir la inclusió i promoció de la cultura i l’art del municipi donant visibilitat a les Festes de Finestrat, així com a les obres presentades i artistes seleccionats”.

“Vist que les Festes Patronals de Finestrat compten amb un arrelament important i han sigut declarades d’Interés Turístic Local, veiem la necessitat de continuar incrementant la seua difusió a nivell comarcal, provincial i autonòmica perquè més gent les conega. Per a això hem decidit posar en marxa accions que donen major coneixement d’aquestes, com és el “I Concurs de Cartells de Festes Patronals de Finestrat 2023”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE FESTES, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ:

El tema d’aquest concurs està basat en les Festes, Cultura, Paisatge i Tradicions de Finestrat de manera que es fomente la seua promoció turística i cultural. Poden concursar tots els artistes que ho desitgen, podent presentar un màxim de dues obres per participants. Totes les obres hauran de ser originals i inèdites sense que hagen sigut premiades anteriorment en cap altre certamen.

Les sol·licituds es podran presentar des de demà fins al pròxim 15 de maig via telemàtica a través de la seu electrònica de la web municipal de l’Ajuntament de Finestrat https://finestrat.sedelectronica.es/ o de manera presencial en qualsevol dels dos punts de Registre dels quals disposa l’Ajuntament: en el mateix Ajuntament de Finestrat, Plaça de l’Ajuntament, 1 o en l’extensió administrativa de la Cala, Avinguda Marina Baixa, 29.

Finestrat. Festes. Correfoc

Una vegada seleccionada les obres finalistes per part del jurat, es publicaran els guanyadors en la pàgina web de l’Ajuntament de Finestrat i en les xarxes socials oficials. Després de la selecció de les obres, es farà una exposició en l’entrada de l’Ajuntament, subjecta a la participació del concurs. Així mateix, el cartell premiat serà la portada del pròxim llibre de festes de Finestrat 2023, indicant-se el nom de l’artista en aquest.

Es poden consultar les bases de la convocatòria per al “I Concurs de Cartells de Festes Patronals de Finestrat 2023” ací:

(GABINET PREMSA.25.04.2023)