La Policia Local de Finestrat celebra el seu 25 aniversari amb un complet programa d’actes el dissabte 6 d’abril

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dilluns 1, 9:30 hores
29/03/2019
Segueix avant en “Golf Bahía” el Pla de Millora i Embelliment de l’Escena Urbana en atenció a les peticions dels veïns
29/03/2019

La Plaça de la Unió Europea acollirà una exhibició de la Unitat Canina Policial i una demostració d’avions no tripulats

La Policia Local de Finestrat celebra el 25 aniversari de la seua creació amb un complet programa d’activitats que inclouran reconeixements i diferents actes lúdics per al gaudi del públic assistent. Aquests actes se celebraran el dissabte, dia 6 d’abril, en la Plaça de la Unió Europea. Segons va explicar el regidor de Seguretat Ciutadana, David Alarcón, “des de l’Ajuntament hem organitzat aquesta jornada per a rendir un merescut homenatge al cos de la Policia Local de Finestrat per la seua dedicació per i per al poble de Finestrat i prestar servei al mateix, vetlant per la seguretat de tots els veïns del municipi”.

El dissabte 6 d’abril, a partir de les 10:30 hores, l’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez, passarà revista a la formació de la plantilla dels agents locals en la Plaça de la Unió Europea. A les 11:00 hores començaran els actes institucionals en la Sala d’Actes de la Casa de Cultura on les autoritats locals entregaran, entre altres distincions, la medalla al mèrit policial a aquells agents locals que han complit 25 anys de servei.

Serà a partir de les 12:00 hores, quan la Unitat Canina de la Policia Local d’Alacant (UCAN) realitzarà una exhibició en la Plaça de la Unió Europea per a gaudi de xiquets i adults. A continuació, els assistents a l’acte podran gaudir d’una demostració de les Unitats Aèries (avions no tripulats) a càrrec dels bombers de la Diputació d’Alacant i els cossos de la Policia Local de Benidorm i Finestrat. Al mateix temps, es podrà participar en el simulador de bolcades d’educació viària que la Fundació FUNCOVIAL instal·larà per a aquesta ocasió. Els més menuts tindran l’oportunitat de divertir-se amb els castells unflables instal·lats durant tota la jornada.

Els actes continuaran a les 13:00 hores en la Sala Jove amb un vi d’honor i, posteriorment els assistents podran degustar una paella gegant. L’edil de Seguretat, David Alarcón, va invitar “veïns i turistes a participar d’aquest homenatge tan especial a la Policia Local de Finestrat amb motiu dels seus 25 anys d’història com a cos de seguretat”.

GABINET DE PREMSA (29.03.19)