La Plaça de la Unió Europea es vist demà de gala per a acollir el 25 Aniversari de la Policia Local de Finestrat

Santi de Finestrat disputa aquest diumenge la gran final de la Lliga Bankia d’escala i corda
05/04/2019
Obert termini sol·licituds per a Borsa de Treball Conserges
09/04/2019

La Plaça de la Unió Europea es vestirà demà de gala per a acollir el 25 Aniversari de la Policia Local de Finestrat. Un complet programa d’actes amenitzaran aquesta jornada, on es farà entrega de les medalles al mèrit policial amb distint blanc als agents locals que han complit 25 anys de servei vetlant per la seguretat dels veïns del municipi.

A partir de les 10:30 hores, l’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez, passarà revista als agents uniformats que esperaran l’arribada de la primera autoritat local en la Plaça de la Unió Europea. Posteriorment, començaran els actes institucionals en la Sala d’Actes de la Casa de Cultura. En primer lloc, es farà entrega d’unes plaques i regals als 8 xiquets dels centres escolars de Balcó de Finestrat i Puig Campana que han resultat premiats en el concurs de dibuix organitzat pel departament de la Policia. En el segon bloc de l’acte, l’alcalde procedirà a entregar les medalles al mèrit policial amb distintiu blanc de l’Ajuntament de Finestrat als agents locals que han complit 25 anys de servei. José Mario Sellés, Josep Albert Lloret, Pedro Javier Llinares, Miguel Sellés i Agustín Rubio seran els agents condecorats “que han evidenciat una constant entrega i dedicació en el compliment dels deures del seu ocupació i del seu càrrec al servei del nostre municipi”, va explicar l’edil de Seguretat Ciutadana, David Alarcón.

Serà a partir de les 12:00 hores, quan la Unitat Canina de la Policia Local d’Alacant (UCAN) realitzarà una exhibició en la Plaça de la Unió Europea per a gaudi de xiquets i adults. A més, els assistents a l’acte podran gaudir d’una demostració de les Unitats Aèries (avions no tripulats) a càrrec dels bombers de la Diputació d’Alacant i els cossos de la Policia Local de Benidorm i Finestrat. Al mateix temps, es podrà participar en el simulador de bolcades d’educació viària que la Fundació FUNCOVIAL instal·larà per a aquesta ocasió. Els més menuts tindran l’oportunitat de divertir-se amb els castells unflables instal·lats durant tota la jornada.

Els actes continuaran a les 13:00 hores en la Sala Jove amb un vi d’honor i, posteriorment els assistents podran degustar una paella gegant. L’edil de Seguretat, David Alarcón, va invitar “veïns i turistes a participar d’aquest homenatge tan especial a la Policia Local de Finestrat amb motiu dels seus 25 anys d’història com a cos de seguretat”.

GABINET DE PREMSA (05.04.19)