La piscina municipal de Finestrat obri demà amb una inversió de 50.000€ per a adaptar-la a les mesures de seguretat anti COVID-19

Webcam de Puig Campana
15/07/2020
El Torneig de Voleibol de platja que cada 15 d’agost se celebra a la Cala de Finestrat s’ajorna a 2021 a causa de la pandèmia del COVID-19
15/07/2020

ELS MENORS DE 13 ANYS I ELS MAJORS DE 65 NO ABONARAN LA TARIFA D’ACCÉS QUE SERÀ DE 1’80€
L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va visitar aquest matí la piscina municipal després de culminar-se els treballs d’adaptació d’aquesta instal·lació a les mesures de seguretat anti COVID-19 amb una inversió pròxima als 50.000€. Aquestes actuacions han inclòs la renovació integral de la piscina infantil, el paviment perimetral, la gespa de l’àrea recreativa de la piscina gran, la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans en accessos, els elements de desinfecció de calçat, de presa de temperatura i els cartells informatius amb les principals mesures del Pla de Contingència de la piscina. En aquesta visita el primer edil va estar acompanyat pel Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, l’edil de Manteniment, Tomás Sellés el regidor d’Esports, David Alarcón, a més dels tècnics municipals encarregats del Pla de contingència de la piscina.
En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “un any més obrim la nostra piscina municipal, reformada fa menys de 2 anys. En aquesta ocasió s’ha demorat l’obertura a causa de les circumstàncies excepcionals actuals. Desgraciadament convivim amb el COVID-19 i havíem d’adaptar les instal·lacions a les necessitats de seguretat que ens marquen les autoritats sanitàries per a evitar rebrots. Per a això, hem invertit 50.000€ a adaptar la piscina infantil a aquestes noves necessitats i també en desinfecció, manteniment i augmentar la freqüència de neteja de tota instal·lació. També hem activat mecanismes especials per a la desinfecció de mans, del calçat i per a prendre la temperatura en els accessos”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUAN FRANCISCO PÉREZ, ACÍ

Entre les principals mesures de seguretat el Pla de Contingència de la piscina contempla l’ús obligat de màscara en les entrades i eixides, guardar la distància mínima de seguretat de 2 metres, seguir en tot moment les indicacions del personal i no superar l’aforament que serà de 225 persones en tota la instal·lació. Dins de la piscina gran no es podrà superar l’aforament de 78 persones i el límit dins de la piscina infantil serà 9 persones. Per a controlar l’aforament s’ha establit una tarifa de 1’80€ per als usuaris excepte els menors de 13 anys i els majors de 65 per als qui serà gratuït “amb l’objectiu d’evitar aglomeracions com les que hem tingut en estius anteriors”. Finalment, l’alcalde va llançar un missatge a la ciutadania “perquè a partir de demà, dimarts dia 14, gaudisquen d’aquesta instal·lació nova, moderna, segura des de la responsabilitat i seguint totes les mesures indicades per a evitar rebrots”.

La piscina obrirà demà, en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores, amb personal municipal que supervisarà els accessos i personal de socorrisme per a vetlar per la seguretat dels banyistes.

GABINET DE PREMSA (13.7.2020)