La “marea rosa” torna a Finestrat el diumenge 20 d’octubre amb la marxa senderista contra el càncer de mama

Finestrat commemora el “Nou d’Octubre” amb la música del Centre Musical Puig Campana i la gastronomia amb la “Llampuga Comissió de Festes 2020”
11/10/2019
Dilluns que ve comencen les obres de renovació del paviment de l’aparcament municipal de Finestrat
11/10/2019

LES INSCRIPCIONS ES PODRAN FORMALITZAR EL DILLUNS 14 I EL DIMARTS 15 EN LA SEU DE l’ASSOCIACIÓ DE DONES DE FINESTRAT

La marea rosa tornarà a recórrer l’entorn natural de Finestrat per a conscienciar sobre la importància de lluitar contra el càncer de mama des de la prevenció, la detecció precoç i la investigació. Serà el diumenge, dia 20 d’octubre, a partir de les 9:30 hores, des de l’encreuament de La Fonteta. La ruta cobrirà 9 quilòmetres de distància, passant per les partides Benienzo i Cremats, i està organitzada des de l’Associació de Dones de Finestrat comptant amb el suport de l’Ajuntament.

Es tracta de la III marxa senderista que celebra Finestrat amb motiu del “Dia Mundial de la lluita contra el càncer de mama” que es commemora el 19 d’octubre. En anteriors edicions han participat més de cent persones que han vestit la camiseta rosa confeccionada per a l’ocasió. Al terme de la ruta, l’Associació organitza un esmorzar a les portes de la seua seu en agraïment a tots els assistents.

Inscripcions
Les persones interessades a inscriure’s podran fer-ho dilluns que ve, dia 14, i el dimarts, dia 15, en horari de 10:00 a 12:00 hores, en la seu de l’Associació de Dones (carrer Nou, 5), que presideix Teresa Climent. El preu de la inscripció és 5€.

GABINET DE PREMSA: 10-10-2019