La Marató de donació de sang i medul·la va aconseguir sumar nous donants a Finestrat

Comença el curs de l’Escola de Dibuix i Pintura de Finestrat
22/10/2019
L’Ajuntament de Finestrat amplia la seua col·laboració amb la Comunitat de Regants “Los Molinos”
22/10/2019

Des de la Regidoria de Sanitat informen que els resultats de la III Marató de Donació de Sang i Medul·la celebrada divendres passat han sigut molt positius, superant les xifres d’edicions anteriors i amb la incorporació de més d’una desena de nous donants que se sumen als 205 que ja hi ha censats a Finestrat.

Tan important és donar com comptar amb nous donants que esperem que repetisquen en les pròximes jornades, va assenyalar la regidora de Sanitat, Nati Algado. “Per descomptat, agrair a totes les persones que es van acostar aqueixa vesprada a participar en aquesta marató plena de solidaritat i generositat. Vi molta gent a acompanyar-nos i també a fer-se donants per 1a vegada, així que molt agraïts a tots per la participació”.

L’edil també va tindre paraules d’agraïment per a les més de 20 empreses que van aportar obsequis per a sortejar entre els donants. A més, en el transcurs de la Marató es va conéixer el dibuix guanyador del Concurs Infantil convocat en els centres educatius de la localitat amb motiu d’aquesta jornada solidària. Realitzat per un alumne de 6é d’Educació Primària que rebrà com a premi una tablet, aquest dibuix també servirà com a cartell promocional de la pròxima jornada de donació de sang que se celebre a Finestrat.

(GABINET DE PREMSA. 21.10.2019)