La Llampuga Comissió de Festes organitza un variat programa d’actes per a aquest Nadal a Finestrat

Segueixen els actes del 50é aniversari del CMPC de Finestrat amb la Setmana en honor a Santa Cecília
17/12/2019
L’alcalde de Finestrat fa balanç de l’any 2019 en Onda Cero Marina Baixa
18/12/2019

EL PROGRAMA INCLOU L’ESPECTACLE MUSICAL “EL MAG D’OZ” QUE TINDRÀ LLOC EN LA CASA DE CULTURA EL DISSABTE 28

Des de la Llampuga Comissió de Festes han preparat un complet programa d’esdeveniments per a aquestes dates nadalenques. El programa inclou diversos actes lúdics que tindran com a punt de trobada la Sala Jove de la Casa de Cultura. Allí estan convocats els veïns per a gaudir del Ball de Nit de Nadal (dimarts 24), acomiadar l’any (Sopar de Cap d’Any i Ball) i participar en les agradables vesprades que han preparat per al Dia de Nadal, Any Nou i Reis.

Per al dimarts 24, després del sopar de Nit de nadal, la Comi celebra a la Sala Jove el “Ball de la Nit de Nadal”. L’endemà, la mateixa sala acull un acte lúdic per a compartir la vesprada entre veïns/es a partir de les 18:00 hores.

Espectacle musical “El mag d’Oz”
Per al dissabte 28 de desembre la Llampuga Comissió de Festes ha organitzat un espectacle musical amb la representació d’“El Mag d’Oz”, de Saga Producciones, a benefici de l’organització de les festes patronals 2020. Es tracta d’una aventura plena d’humor, màgia, cançons i diversió en què la protagonista, Dorothy, acompanyada per l’Espantall, l’Home de Llanda i el Lleó segueixen el camí de taulells grocs en busca d’El Mag d’Oz que donarà solució a tots els seus problemes. Les entrades numerades tenen un preu de 3€ i es poden adquirir contactant amb la Comissió de Festes (619 19 62 12) o via Facebook (missatge privat).

Sopar de Cap d’Any
De cara a acomiadar l’any, les persones interessades ja es poden apuntar en “Sopar de Cap d’Any” que també organitzen els Festers. Tindrà lloc a la Sala Jove i, per a aqueixa nit, hi ha programat un menú especial (50 € cobert adult i 15€ infantil). El termini per a reservar es mantindrà obert fins al divendres 27 de desembre. Al terme del sopar, hi haurà un gran ball per a celebrar l’arribada del nou any.

Des de la Regidoria de Festes, el regidor Héctor Baldó va agrair la iniciativa de la Comissió en la celebració d’aquest variat programa nadalenc. “El Ball de la Nit de Nadal, el Sopar de Cap d’Any o els actes lúdics són algunes de les propostes que ens reuniran als veïns de Finestrat per a compartir aquestes dates tan assenyalades”. El regidor també va posar èmfasi en l’espectacle musical d’“El Mag d’Oz”. “Tot un clàssic que esperem que agrade a tota la família i amb el qual, a més, estem contribuint a recaptar fons per a les festes majors de Finestrat”.

Finalment, des d’aquesta Regidoria també estan treballant de manera conjunta amb la Comissió La Llampuga per a organitzar la cavalcada dels Reis Mags que tindrà lloc en el nucli històric el diumenge 5 de gener. Tots els detalls sobre aquesta cavalcada i la que tindrà lloc en la Cala es facilitaran en pròximes dates.

(GABINET PREMSA: 18.12.2019)