La jove pilotari de Finestrat, Reyes Picó, disputa aquest cap de setmana la final autonòmica a Xalò

Finestrat celebrarà l’ESCOLA D’ESTIU des de 0 fins a 16 anys i amb 2 modalitats: Lúdicoesportiva i Artística
13/05/2021
Finestrat llança per 1a vegada una línia de subvencions per a donar suport a la trajectòria d’esportistes individuals que competeixen a nivell nacional i internacional
17/05/2021

Aquesta setmana ha sigut atrafegada per als nostres equips ja que en la mateixa s’han enfrontat als equips de L’Alfàs, Benidorm i Sella. Comencem el dissabte passat on la nostra escola de pilota va jugar a Finestrat al raspall enfront de l’Alfàs. Els primers a jugar van ser els alevins. A causa de diverses baixes l’equip estava format pels benjamins Jordi Climent, Jordi Jara i Marc Piqueras. Després d’una partida molt bona acabem perdent per un resultat de 15-25. A continuació, van jugar els infantils. Per Finestrat van jugar Reyes Picó, Vicent Martorell i Xavi Jara, guanyant els nostres per un contundent 25 i 5 amb un gran nivell de joc.

Ja el dilluns, la nostra escola es va desplaçar fins al trinquet de Benidorm per a jugar enfront dels alevins del club local. En aquest cas per part de Finestrat van jugar Marc Martorell, Joan Vinaches i Vicent Llorca enfront de Benidorm A i Benidorm B. Enfront de Benidorm A vam perdre per un resultat de 25-15. I en la segona partida, disputada contra el Benidorm B, guanyem per 10-25.

Finalment, el dimecres vam anar a jugar a Sella, també en la categoria aleví. Per Finestrat repetien els mateixos jugadors que es van enfrontar contra Benidorm. En la primera partida contra Sella A vam perdre per un resultat de 25-10, i contra el segon equip de Sella vam véncer per 10-25. Els nostres jugadors van realitzar bons punts i van demostrar que dia a dia milloren i van agafant confiança.

Aquest cap de setmana també es presenta intens. El dissabte l’Escola de Pilota es desplaça a La Nucia on jugaran a partir de les 9.00 hores els equips benjamí, aleví, infantil i cadet. I el diumenge a la vesprada, a les 16.30 hores la nostra jugadora infantil Reyes Picó juga a Xalò les finals autonòmiques de frontó individual femení. Esperem aconseguir un bon resultat i sobretot que la nostra representant gaudisca de l’experiència de jugar contra les millors de tota la Comunitat Valenciana.