La implantació d’enllumenat públic amb energia solar arriba a les partides La Foia i Cantereria

El juvenil A del CFUE Finestrat es manté en la part més alta de la classificació
13/04/2022
Finestrat celebra este fin de semana su “Mercat Gastronòmic i Tradicional” en las calles del casco histórico
21/04/2022

CULMINEN TAMBÉ L’ASFALTAT DELS VIALS D’ACCÉS A AQUESTES PARTIDES RURALS

Segueixen les inversions i les millores en les partides rurals de Finestrat. En aquesta ocasió es tracta de les partides Cantereria i La Foia on ja estan implantant enllumenat públic alimentat per energia solar. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va visitar aquestes partides “on hem culminat tot el nou asfaltat en el camí d’accés als habitatges. Alhora, hem començat a implantar els fanals solars. Ja ho vam dir en el seu moment. Una vegada superada la fase de proves continuaríem expandint aquest tipus d’il·luminació en aquells disseminats rurals més allunyats del nucli urbà, on no hi ha enllumenat. Després de la Torre ho estem fent en La Foia i Cantereria”.

La primera autoritat local també va explicar que les obres en aquesta zona han sigut aprofitades per a condicionar l’accés Nord al complex poliesportiu de la Foia. “Era l’única entrada al pavelló que no disposava d’enllumenat. I ho hem implantat en totes aquestes partides complint estàndards d’eficiència energètica i també en temps rècord perquè estem a punt de començar la Setmana Santa amb un Torneig de primer nivell com és el VolaBola Spain en el qual esperem més de 600 esportistes de la pedrera de vòlei base de tota Espanya. I ho portarem avant amb tots els accessos habilitats i degudament il·luminats”.

Finalment, Juanfran Pérez Llorca va mostrar la seua satisfacció pel treball realitzat des de les brigades municipals i la Regidoria d’Obres “i, sobretot, el que més satisfacció per a un alcalde, que els seus veïns tenen major qualitat de vida i millors Serveis en la seua localitat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

El pressupost de l’actuació integral en aquestes partides, sufragat íntegrament des de l’Ajuntament, ascendeix a 172.953,90 €.

Cal recordar que en la Partida Cantereria també es va dur a terme l’any passat les obres de construcció del col·lector per a la conducció de pluvials amb l’objectiu d’evitar inundacions amb les aigües procedents del nucli urbà.

(GABINET PREMSA.13.4.2022)