La finestratina, Miryam Lloret, medalla de Bronze en el Campionat Europeu de Dragon Boat

Aquest cap de setmana arriben les Festes de la Cala de Finestrat en honor al Turista
22/09/2022
Finestrat renova el seu suport al Club Taekwondo que compta ja amb més de 200 esportistes
23/09/2022

LLORET FORMA PART DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA SÈNIOR D’AQUESTA ESPECTACULAR MODALITAT DE REM ORIGINAL DE LA XINA

La finestratina Miryam Lloret aconsegueix la medalla de bronze en el Campionat Europeu de Dragon Boat, competició disputada a Banyoles aquest mes de setembre. Lloret forma part de la selecció espanyola sènior d’aquesta modalitat de rem procedent de la Xina i que es practica amb embarcacions d’aparença de drac. La competició europea s’anava a disputar originàriament a Ucraïna però el conflicte bèl·lic que pateix aquest país va obligar a canviar el seu emplaçament.

L’esportista de Finestrat va participar amb la selecció sènior en totes les modalitats: 2.000 metres, 500 metres i 200 metres. Van aconseguir la millor puntuació en la carrera més vibrant, la de 200. I finalment es van pujar al podi amb medalla de bronze.

En el campionat es van donar cita un total de 800 esportistes procedents d’una desena de països, a més de l’amfitrió, Espanya, Alemanya, el Regne Unit, Hongria, Itàlia, Noruega, República Txeca, Suècia, Xipre i Ucraïna com a convidada especial. De fet, l’organització va destinar part dels beneficis a l’Associació local de suport a Ucraïna.

(GABINET PREMSA.22.9.2022)