La “Finestrat Costa Blanca Trails” bat rècord d’inscrits amb més de 1.900 corredors

Taller infantil de ceràmica al Museu de Finestrat
30/09/2021
Ordre del dia sessió plenària ordinària: dijous 30 de setembre, 9.30h, 1a planta Aj. Finestrat
30/09/2021

DEMÀ FINALITZA EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER ALS ÚLTIMS DORSALS QUE QUEDEN EN LA ULTRA DE 75KM

2 dies de carreres, 20 i 21 de novembre. 5 distàncies: 20K, 29K, 46K, 75K i la Gran Trail de 101Km. I més de 1900 inscrits. Demà , a mitjanit, es tanca el termini d’inscripció en totes les modalitats. Hui el regidor d’Esports, David Alarcón, va mantindre una reunió amb els representants de l’organització, el Club Repte Everest, i dels departaments municipals d’Esports, Seguretat, Obres i Manteniment per a coordinar tots els dispositius de cara a aqueix cap de setmana tan intens d’esport entorn de l’emblemàtic pic del Puig Campana.

“Estem emocionats amb aquesta edició de la Finestrat Costa Blanca Trails. A 24 hores de tancar el termini hem batut rècord d’inscripcions en la història d’aquesta prova. Ja fa mesos que algunes carreres van esgotar dorsals com les distàncies de 20k, 29k i la marató 46k. A penes queden alguns dorsals per a la distància de 75 km i el termini es tanca demà, dijous 30, a mitjanit. Es nota que hi ha moltes ganes de córrer per la muntanya, de competir en aquesta prova i de vibrar en plena naturalesa amb els itineraris que ofereix la Finestrat Costa Blanca Trails”, va afirmar el regidor d’Esports, David Alarcón.

Entre els seus principals atractius està l’itinerari que recorre els cims més emblemàtics de la Costa Blanca com Puig Campana, Aitana i la Serrella, passant pels termes municipals de Finestrat, Polop de la Marina, Benimantell, Benifato, Beniardà, Confrides i Sella. Tot això amb el suport del Patronat de Turisme de la Costa Blanca. Cal recordar que totes les carreres són puntuables per a la prova internacional UTMB (Ultra Trail Mont Blanc).

A la reunió de hui van assistir els organitzadors de la carrera, Romualdo Doménech, Alberto Sánchez i José Antonio Alejo, del Club Repte Everest, els representants de departaments municipals com a Esports, Policia Local i Serveis Tècnics per a tractar la logística de l’esdeveniment, dispositius de seguretat, coordinació amb Grups de Rescat, voluntariat i zones d’aparcament.

Les inscripcions segueixen obertes fins demà, dijous 30, a les 00.00 hores, i es poden formalitzar en www.mychip.es. Per a més informació, poden consultar la pàgina web www.costablancatrails.com

GABINET DE PREMSA (29.09.2021)