La Directora General de l’IVASS visita Finestrat per a establir línies de col·laboració en matèria de Tercera Edat i Serveis Socials

Torna el Racó de Mares i Pares amb Vanessa Llorca i com gestionar la pressió en els estudis
18/01/2024
Comença el Taller d’Ocupació de Jardineria a Finestrat
23/01/2024

La directora general de l’Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS), María José Rico, s’ha reunit hui amb la 1a Tinenta d’Alcalde, Nati Algado i la regidora de Serveis Socials i Tercera Edat de l’Ajuntament de Finestrat, María Teresa Pérez, per a conéixer els recursos soci assistencials del municipi i la comarca de la Marina Baixa. En la reunió també va ser present la Tècnica de Serveis Socials, Ángela Sánchez.

En paraules de l’edil de Tercera Edat i Serveis Socials de Finestrat, Mª Teresa Pérez, “molt agraïts a la Directora General de l’IVASS per la seua deferència en visitar Finestrat per a conéixer de primera mà la labor que realitzem dia a dia des del nostre consistori per les nostres persones majors i també pels col·lectius més vulnerables. Una labor que gestionem per als nostres veïns/es de Finestrat i també per a atendre la demanda social de les veïnes poblacions de Sella, Orxeta i Relleu”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, Mª TERESA PÉREZ, ACÍ:

María José Rico ha explicat la labor que realitza l’IVASS com a entitat de dret públic adscrita a la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, en l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, majors dependents o amb necessitats de suport, persones amb dany cerebral adquirit i persones amb malaltia mental crònica.

També, ha subratllat el Servei d’Atenció a les Persones amb Mesures Judicials de Suport (SAPEMA) “que atén més de 4.400 persones subjectes a mesures judicials de suport per la Generalitat”, i ha avançat que “IVASS està implantant una estructura del territori del servei perquè aquestes persones disposen de suport, protecció, defensa i salvaguarda, tant a nivell personal com patrimonial, en les tres províncies de la Comunitat Valenciana”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA DIRECTORA GENERAL DE L’INSTITUT VALENCIÀ DE SERVEIS SOCIALS, MARÍA JOSÉ RICO, a continuació:

María José Rico ha recordat els diferents serveis i recursos amb els quals compta l’Institut Valencià de Serveis Socials a la província d’Alacant. La residència Jubalcoy i els tres centres ocupacionals d’Elx per a persones amb discapacitat intel·lectual i el centre especialitzat de persones amb malaltia mental crònica CEEM Mossèn Cirilo d’Alcoi.

Des del consistori li han transmés les necessitats en aquestes àrees amb l’objectiu d’entaular futures línies de col·laboració i poder donar resposta a les demandes de la població.

GABINET DE PREMSA (19.1.2024)