La Diputació renova l’asfaltat i la pintura viària en un tram de 2 quilòmetres de la “carretera de la Cala”

Finestrat renova el seu suport al Club Taekwondo que compta ja amb més de 200 esportistes
23/09/2022
Finestrat obri la convocatòria d’un Taller d’Ocupació Exclusiva per a Dones
27/09/2022

LA DIPUTACIÓ CONTINUA ATENENT LES PETICIONS DE L’AJUNTAMENT PER A MILLORAR AQUEST VIAL I COMENÇA A LICITAR LES OBRES DE LA ROTONDA D’ACCÉS A BALCÓ DE FINESTRAT

En les últimes jornades la Diputació d’Alacant ve executant treballs de manteniment en la CV-767, carretera de competència provincial que enllaça el centre històric de Finestrat amb la Cala passant per les urbanitzacions. Aquesta actuació consisteix en la renovació de l’asfaltat i també la pintura de senyalització horitzontal en un tram pròxim als 2 km de longitud, entre la rotonda d’accés al centre històric i la rotonda de l’Alfarella.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va transmetre el seu agraïment a la Demarcació de Carreteres de la Diputació “perquè sempre estan atents a les nostres inquietuds i necessitats. En aquesta ocasió estan fent uns treballs de manteniment importants per a garantir les millors condicions de circulació i seguretat en la CV-767, una carretera cada vegada més transitada a causa del progressiu augment de la població que tria Finestrat per a viure i per a treballar”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

Al fil d’aquests treballs l’alcalde va avançar el projecte de millora de l’accés a la urbanització Balcó de Finestrat. “Ja està en procés de licitació per part de la Diputació perquè es tracta del mateix vial, la CV-767. I és una obra molt important amb la qual crearem una rotonda per a accedir a la zona residencial de Balcó de Finestrat, on també es troba el centre educatiu i la parcel·la on esperem la construcció del nostre primer Institut de Secundària. Així que espere que entre enguany i l’any pròxim aquesta obra estiga finalitzada”.

(GABINET PREMSA.26.9.2022)