La Copa VOLABOLA SPAIN arriba a Finestrat el cap de setmana del 15 i 16 d’abril

La Diputació d’Alacant lliurament un cotxe 100% elèctric a l’Ajuntament de Finestrat
11/02/2022
Pròxima parada: Cabeçó d’Or. El Centre Excursionista El Portell de Finestrat celebra el Dia del Senderista
13/02/2022

MÉS DE 600 JUGADORS DE TOTA ESPANYA DISPUTARAN AQUEST TORNEIG CLAU PER A LA PEDRERA DEL VOLEIBOL

Arriba a Finestrat un dels tornejos més importants d’Espanya per a la pedrera de voleibol masculí i femení. És la Copa Volabola Spain i es disputarà els dies 15 i 16 d’abril en el pavelló municipal de Finestrat amb més de 600 participants, la qual cosa es tradueix en més de 1.500 persones de tota Espanya de visita a Finestrat, coincidint amb la temporada turística de Setmana Santa.

La Copa Volabola està organitzada des del Club Voleibol Finestrat i el Club Voleibol Elx amb suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat. Per a la seua celebració habilitaran un total d’11 camps, 3 pistes de voleibol en el pavelló d’esports per a les categories infantil masculí, infantil femení, cadet femení i juvenil/júnior femenins i 8 camps de Minivolei que s’instal·laran en el camp de futbol de la Foia. Allí participaran els equips benjamí masculí, benjamí femení, aleví masculí i aleví femení.

En aquests moments ja hi ha equips confirmats de la Comunitat Valenciana, Andalusia i la Comunitat de Madrid. Per a les pròximes setmanes es tancarà el total d’equips participants que pot arribar a ser 80, per rigorós ordre d’inscripció.

El torneig donarà principi el divendres sant, dia 15 d’abril, a les 9.00 del matí i finalitzarà la primera fase a les 23.59 hores del mateix dia. Els partits es reprendran el dissabte 16 a les 9.00 hores fins a les finals que seran sobre les 13.00 hores.

Tots els jugadors s’emportaran una samarreta i una motxilla de record del torneig. Els equips tindran una zona de descans habilitada dins i fora del pavelló; servei de cafeteria i barbacoa amb ambient i música per a amenitzar aquest esdeveniment esportiu. Per a les famílies que es desplacen a presenciar la Copa l’organització traslladarà una oferta exclusiva en hotels de Finestrat.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va transmetre la seua satisfacció “perquè Finestrat serà seu d’un torneig molt important per a la pedrera del voleibol, la qual cosa ens donarà l’oportunitat de veure els millors equips d’aquestes categories en la nostra localitat. Al mateix temps tornem a potenciar el binomi Esport i Turisme perquè motivarem la visita de moltes persones de tota Espanya a la nostra localitat”.

+Informació i Inscripcions

Les inscripcions estan obertes ja i es poden formalitzar en el correu electrònic clubvoleibolfinestrat@gmail.com o en els telèfons 618 967 884 i 617 423 860.

També hi haurà possibilitat de seguir en directe el desenvolupament del torneig en les xarxes socials de Club Voleibol Finestrat, Club Voleibol Elx i Volabola, marca que serà present en la Copa amb estands de roba per a la pràctica d’aquest esport.

(GABINET PREMSA.12.2.2022)