La Conselleria d’Educació retarda els terminis de construcció de l’IES Finestrat fins a 2027

La festa de HALLOWEEN farà tremolar FINESTRAT dissabte que ve
25/10/2022
L’Agrupació Coral de Finestrat uneix la seua veu al concert solidari “Mil Veus per La Palma”
27/10/2022

Finestrat - parcela futuro insistuto ies

L’ALCALDE DE FINESTRAT MOSTRA LA SEUA PREOCUPACIÓ PER UNA DECISIÓ QUE IMPLICA UN GREU PROBLEMA

La Conselleria d’Educació retarda més de dos anys i mig els terminis d’execució de l’IES de Finestrat. Això suposarà que l’Institut, previst per a 2024, no estarà acabat fins a 2027.

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, mostra la seua preocupació davant una situació que pot ser insostenible davant el creixement de la població en edat d’estudiar. Actualment ixen de Finestrat cap a altres centres educatius 4 autobusos i en dos anys la previsió és que siguen 6 o 7 autobusos. El primer edil ha anunciat que va iniciar immediatament converses amb Conselleria i que prepararà un recurs contra aqueixa resolució.

“Si ahir mostrava la meua satisfacció per haver-nos concedit l’Institut, hui després de llegir la resolució administrativa que ha dictat la Conselleria d’Educació, ens torna la preocupació a la gent de Finestrat. L’Institut es retardarà 2 anys i mig més. No estem d’acord amb aquesta resolució que ha dictat la Conselleria d’Educació. No podem esperar més.” ha explicat el primer edil, Juanfran Pérez Llorca

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA ACÍ

GABINET DE PREMSA(26-10-2022)