La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una visita a Madrid per a veure el musical d'”El Rei Lleó”

El alcalde de Finestrat recibe a la nueva directiva de JOVEMPA Marina Baixa
07/02/2019
Seguixen les millores en la zona verda de la urbanització “Balcó de Finestrat”
11/02/2019

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un viatge a Madrid per a veure el famós musical de Disney “El Rei Lleó”. Aquesta iniciativa lúdica serà el cap de setmana del 8 i 9 de juny. El preu per persona és 130€ i inclou el desplaçament amb autobús, l’entrada al musical en platea B, l’allotjament en hostal (habitacions compartides) amb desdejuni i el segur de viatge.

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “estem molt il·lusionats amb aquesta proposta lúdica per a tots els públics. El Rei Lleó és tot un clàssic de Disney que s’ha consolidat com un dels més vistos en els últims anys a Madrid, a més de tractar-se de la major producció musical representada mai abans a Espanya. Així que espere que molts veïns i veïnes de Finestrat s’embarquen en aquest viatge espectacular ple d’emocions amb què segur que gaudirem molt, tant xicotets com majors”.

El musical d'”El Rei Lleó” va per la seua 8a temporada en el Teatre Lope de Vega de Madrid. Ha superat la xifra de 4 milions d’espectadors a Espanya i s’ha convertit en el musical de major permanència en la cartellera espanyola des de la seua estrena en 2011. En aquesta huitena temporada els papers protagonistes de Simba i Nala són interpretats pels actors Tiago Barbosa i Andrea del Solar.

Informació & Inscripcions

Les places són limitades. Per tant, totes les persones interessades poden reservar ja en la Regidoria de Joventut de Finestrat (3a planta, Ajuntament); també a través del telèfon 606 936 432 (WhatsApp), enviant un adreça electrònica a joventut@finestrat.org o en la xarxa social Instagram (@juventudfinestrat).

GABINET DE PREMSA (08.02.19)