La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una terrorífica gimcana zombi per a la nit del 20 d’octubre

Setembre arriba a Finestrat amb una nova edició de “Cultura a la fresca” a les urbanitzacions
29/08/2018
Pròxima Junta de Govern Local: dilluns 3, 9:30 hores
30/08/2018

JA ES PODEN ADQUIRIR LES ENTRADES PER A PARTICIPAR EN AQUESTA RECREACIÓ D’UN ATAC DE MORTS VIVENTS A FINESTRAT

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat estan organitzant un innovador esdeveniment com a antesala al pròxim Halloween titulat “Last Day Zomby”. Es tracta de la recreació d’un atac de morts vivents pels carrers de Finestrat durant la nit del dissabte 20 d’octubre. Per a aqueixa data, els participants caracteritzats a manera de zombis invadiran la localitat sembrant el terror i perseguint tots aquells “supervivents” que troben al seu pas. En aquesta terrorífica gimcana de fugides i persecucions guanyarà el primer a acabar totes les proves i aconseguir ser “evacuat”.

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “com a aperitiu a la festa d’Halloween d’enguany estem organitzant aquesta experiència d’oci alternatiu per als jóvens de Finestrat. Es tracta d’una divertida i terrorífica nit, la del 20 d’octubre, en la qual a partir de les 23:00 hores els participants recorreran els carrers i l’entorn de Finestrat dividits entre zombies i supervivents. Aquests equips hauran de superar diversos reptes i proves plantejats a manera de gimcana fins a trobar les vacunes que els ajuden a “sobreviure”. El primer a acabar totes les proves i a arribar, serà l’evacuat i el guanyador de la gimcana zombi.

POTS ESCOLTAR LA DECLARACIÓ DE LA REGIDORA ACÍ

Aquesta aventura zombi s’ha celebrat en més de 65 municipis de tota Espanya amb la participació de més de 75.000 jugadors i aspira a ser reconegut com el millor ‘Real Game’ d’Espanya. El joc és apte per a totes les edats des dels 10 anys. En el cas dels menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats en tot moment per un adult i, per als menors entre 16 i 18 anys, hauran de portar una autorització firmada pels pares amb una fotocòpia de DNI del pare, mare o tutor. Quant al maquillatge per a jugar en la gimcana com zombies anirà a càrrec de l’organització (inclòs en el preu de l’entrada).

Per a participar és necessari apuntar-se prèviament en el departament de Joventut (3a planta) i abonar el preu de l’entrada que, en el cas dels “supervivents”, serà 20€ per a veïns/as empadronats/as a Finestrat i 25€ per a no empadronats; i 15€ per als que participen com “zombis”.

GABINET DE PREMSA (30.08.18)

Més informació: joventut@finestrat.org; WhatsApp Joventut: 606 936 432
www.eventoszombis.com