La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un taller de Batchcooking per a aprendre a estalviar temps en la cuina

Miguel Sellés y Carmen Climent hablarán este sábado en la Casa de Cultura de Finestrat sobre el proyecto solidario “Derecho a soñar” que les llevó esta navidad hasta un campamento de refugiados en Grecia
09/01/2019
La Concejalía de Medio Ambiente de Finestrat organiza un curso de manipulación de plaguicidas
10/01/2019

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat un taller de BatchCooking dirigit a proporcionar pautes d’organització en la cuina per a menjar millor i estalviar temps. Aquest taller se celebrarà el dissabte 26 de gener, en horari de 11:00 a 14:00 hores, en la Sala Jove (Casa de Cultura).

En paraules de la regidora de Joventut, Amelia Mayor, “hui en dia vivim a un ritme vertiginós i, moltes vegades, recorrem al menjar processada per falta de temps per a cuinar. Per això, amb aquest taller donarem pautes de planificació per a optimitzar el nostre temps, cuinar de manera productiva i, no menys important, menjar de manera saludable sense haver de passar-nos el dia en la cuina”.

El BatchCooking: el mètode per a estalviar temps en la cuina
Aquest mètode d’organització significa cuinar per avançat totes les receptes de la setmana. Per a això, es tracta de reservar de 2 a 3 hores de la setmana per a entrar en la cuina i fer unes preparacions base. Els altres dies de la setmana laboral només es necessitaran de 10 a 15 minuts per a finalitzar els plats. Els beneficis del batch cooking són múltiples. A més d’estalviar temps i diners durant la setmana laboral, fomenta una alimentació més saludable i el fet de planejar les receptes ajuda a menjar plats diversos i variats.

Inscripcions

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar en el Departament de Joventut (3a planta, Ajuntament), enviant un correu a l’adreça joventut@finestrat.org o via WhatsApp (606 936 432). El preu del taller és 15€.

 

GABINET DE PREMSA (9.1.19)