La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza dos cursos d’anglés per a aconseguir el A2 i el B2

La Regidoria de Comerç de Finestrat informa sobre la convocatòria d’ajudes de la Generalitat per a Comerç i Artesania
11/01/2019
Finestrat cedirà dues parcel·les a la Cala a l’Associació “Mujeres con voz Marina Baixa” per a la construcció de vivendes per a dones que han patit violència de gènere
15/01/2019

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat continuen apostant per la formació en idiomes amb l’organització de dos cursos d’anglés per a ajudar a preparar els exàmens oficials de l’Escola de Cambridge, KET i FIRST.

Curs Anglés A2 KET

El Key English Test (KET) és un examen d’Anglés, dirigit per la Universitat de Cambridge, que certifica de forma internacional i oficial un nivell A2 d’Anglés. El curs per a preparar-se el KET s’impartirà des del 8 de febrer fins al 31 de maig. Serà tots els divendres, en horari de 17:00 a 20:00 hores i es podran apuntar totes les persones interessades a partir dels 12 anys d’edat. El preu de la formació completa, de quatre mesos de duració, és 75€ per a veïns/es empadronats en la localitat i 95€ per a no empadronats/des.

Curs Anglés B2 First
B2 First és una de les titulacions més conegudes de Cambridge English i està reconeguda mundialment per milers d’empreses i institucions educatives. El curs per a preparar-se aquests exàmens oficials i aconseguir el títol FIRST Certifica’t s’impartirà del 5 de febrer al 23 de maig. Les classes seran els dimarts i dijous en horari de 18:00 a 20:30 hores. El preu complet d’aquesta formació que dura 4 mesos serà de 295€ i de 250€ per a tots aquells que figuren inscrits en el padró municipal de Finestrat. Per a participar sí que serà necessari superar prèviament la prova de nivell que se celebrarà el pròxim dia 1 de febrer.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va animar als jóvens de la localitat a aprofitar aquesta nova oportunitat per a perfeccionar la seua formació en idiomes. “Tots som conscients de la importància de saber anglés. Obri moltes portes laborals i també és una porta per a viatjar i estudiar en l’estranger…Por això, enguany hem donat molt pes als idiomes en l’Agenda anual de Joventut perquè aquests cursos se celebraran durant 4 mesos, des de febrer a maig. També hem tornat a fer un esforç amb una subvenció destinada als veïns empadronats/des a Finestrat que seran, també, els que tindran prioritat a l’hora d’accedir a una plaça”.

Informació & Inscripcions

Totes les persones interessades poden contactar ja amb la Regidoria de Joventut de Finestrat (3a planta, Ajuntament); també a través del telèfon 606 936 432 (WhatsApp) o enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@finestrat.org.

(GABINET PREMSA: 15.1.2019)