La Regidoria de Joventut de Finestrat llança la “Campanya Esquí 2018-2019” junt a Altea, l’Alfàs i La Nucia

Avís tallament d’aigua a la Cala: dijous 8 novembre
06/11/2018
Demà comencen a la Cala les conferències de la Setmana de la Salut de Finestrat parlant de la diabetis i les situacions que comprometen la vida
06/11/2018

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat informen que està obert el termini d’inscripció per a participar en la “Campanya Esquí 2018-2019” que organitzen junt amb les Regidories d’Altea, l’Alfàs, La Nucia i el Club d’Esquí Nieve Altea.
En concret, enguany ofereixen quatre viatges per a poder acudir a la neu a esquiar aquest hivern 2018-2019: Alpes Val Thorens (desembre 2018), Baqueira Beret (gener 2019), La Molina (febrer 2019) i Sierra Nevada (març 2019). “Amb aquesta àmplia oferta es vol donar resposta i diferents possibilitats a totes les persones aficionades a l’esport blanc”, va indicar l’edil de Joventut, Amelia Mayor, qui va acudir a la presentació d’aquesta campanya junt amb la regidora de Joventut de l’Alfàs del Pi, Isabel Muñoz, la regidora de Joventut de La Nucia, Mª Jesús Jumilla, Estefany Lavarde, del Club d’Esquí Neu Altea i Juanjo Serrano, president Club d’Esquí Nieve Altea.

Inscripcions
Per a formalitzar la inscripció, els jóvens de Finestrat poden acudir a aquesta Regidoria (3a planta, Ajuntament), enviar un adreça electrònica a joventut@finestrat.org o contactar per WhatsApp en el número 606 936 432.

CAMPANYA ESQUÍ 2018-2019

Viatge als Alps

El primer viatge a la neu serà a l’estació alpina francesa de Val Thorens, del 30 de novembre al 8 de desembre de 2018. El viatge de 9 dies tindrà un preu des de 383 € i inclou allotjament en Apartaments Le Cheval Blanc (peu de pista), forfet per a 6 dies, transport d’autobús i les taxes d’estada.

Viatge a Baqueira Beret

Del 27 de gener a l’1 de febrer es realitzarà el viatge a l’estació d’esquí de Baqueira Beret. Aquest viatge de 6 dies tindrà un preu de 530 euros i inclou allotjament en règim de mitja pensió (desdejuni i sopar) en Hotel Tryp Vielha Baqueria Spa 4 estreles, Forfet per a 5 dies (de dilluns a divendres), assegurança d’accidents i transport amb autobús.

Viatge a La Molina

El tercer viatge a la neu portarà als aficionats a l’esquí fins a l’estació andorrana de La Molina del 24 de febrer a l’1 de març. Tindrà un preu de 470€ i inclou allotjament en mitja pensió (Desdejuni i sopar) en Hotel Sercotel & Hotel La Collada, forfet per a cinc dies, esmorzar en pistes, 2 hores de classes diàries, lloguer de material, excursió a Andorra, servei de transport, segur i transport amb autobús.

Viatge a Sierra Nevada

L’estació d’esquí granadina de Sierra Nevada serà la destinació del quart i últim viatge d’aquesta “Campanya Comarcal de Viatges a la Neu 2018-2019”. Aquest viatge de cap de setmana es realitzarà del 8 al 10 de març, amb un preu de 220 €. Aquest viatge a Sierra Nevada inclou allotjament 2 nits en Hotel Urban Dream Granada, tres estreles, forfet per a 2 dies, assegurança d’accidents i transport amb autobús.

L’edil de Joventut, Amelia Mayor, va fer una crida a la població de Finestrat “i que aprofiten aquesta oportunitat per a anar a esquiar, viatjar i conéixer gent d’altres localitats de la comarca que també participen en aquest viatge conjunt. Així que animar-los que s’apunten a aquesta proposta d’oci, esport i diversió oberta a totes les edats”.

POTS ESCOLTAR LA DECLARACIÓ DE LA REGIDORA AQUÍ

GABINET DE PREMSA (06.11.18)