La Regidoria de Joventut de Finestrat llança l’espectacle de màgia “Impossible” per al diumenge 30 de desembre

Fins el 20 de desembre es pot visitar a Finestrat l’exposició “Pasión: caballos y formas humanas” de Monique Neyzen
27/11/2018
Ordre del dia, sessió plenària ordinària: dijous 29 de novembre, 13:00 hores
28/11/2018

LA RECAPTACIÓ DE LES ENTRADES ANIRÀ DESTINADA A AJUDAR A LA COMISSIÓ DE FESTES 2019

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han programat l’espectacle de màgia “Impossible” per al dia 30 de desembre en la Casa de Cultura. La recaptació pel preu de les entrades (4€) anirà destinada a ajudar a la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potro) en l’organització de les festes patronals de la localitat que se celebren a l’agost.  Així el va informar hui l’edil de Joventut, Amelia Major, en la presentació de l’esdeveniment junt amb el representant de la Comissió, David Castillo.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va recordar que l’any passat ja es va celebrar aquest acte amb un gran èxit de públic. “L’espectacle de màgia “Impossible” reuneix tres prestigiosos mags com són David Climent, Mag Malastruc i Lautaro”, va informar l’edil. “Després del ple de l’any passat  tornen a Finestrat per a oferir una vegada més aquest espectacle ple d’il·lusió, fantasia, sorpreses i també moltes rialles així que és perfecte per a tota la família i més en plenes festes nadalenques. Esperem que el públic de Finestrat i de tota la comarca es bolque amb aquesta iniciativa que, a més, tindrà com a finalitat la recaptació de fons per a organitzar les festes patronals 2019”.

La novetat d’enguany és que han programat sessió doble: la 1a serà a les 17:00 hores i la 2a a les 19:30 hores. Les entrades són numerades i ja estan a la venda a un preu de 4€. Com a punt de venda, poden acudir a la Casa de Cultura, en horari de vesprades i també contactar amb la Comissió de Festes 2019 (David Castillo: 625 11 92 14).

GABINET DE PREMSA (28.11.18)

DAVID CLIMENT:

Premi MERLÍN 2015 atorgat per la IMS (International Magicians Society) amb seu en Las Vegas per la seua fusió de la màgia amb les més modernes noves tecnologies. És organitzador del Festival Internacional de Màgia “Ciudad de Benidorm”.

Creador del MagicCircus, el circ estable de Benidorm, porta des dels 10 anys en el món de l’espectacle i actualment és mag resident en la prestigiosa sala d’espectacles Benidorm Palace a més d’haver actuat en països com Itàlia, França i Hongria.

MAG MALASTRUC:

Especialitzat en la disciplina més complicada de la màgia: la Màgia Infantil.
Mag Malastruc és fundador de les “Jornades Infatomágicas de Finestrat”. Actualment coordinador d’espectacles de màgia en la cadena hotelera Magic Costa Blanca, Mag Malastruc ha actuat en els festivals de màgia més importants d’Espanya: Lugo Máxico, Festival de Màgia de Marín, Extremagia, Congrés nacional de Mags Infantils, Festival de Màgia de carrer de Múrcia, etc…

LAUTARO:
El seu domini de totes les disciplines màgiques i el seu coneixement profund de la màgia clàssica converteixen a Lautaro en un dels mags més premiats d’Espanya.

Amb el seu últim número d’aparició de coloms està recorrent gran part dels escenaris europeus.