La Regidoria de Joventut de Finestrat convoca el X Concurs de Postals Nadalenques

Cerca de 1.000 inscritos en la Costa Blanca Trails de Finestrat
03/11/2017
Agenda cap de setmana Finestrat
03/11/2017

L’AJUNTAMENT UTILITZARÀ UNA DE LES POSTALS GUANYADORES PER A FELICITAR EL NADAL

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat una nova edició del concurs de postals nadalenques per als xicotets amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys d’edat. Es tracta de la 10a edició d’aquest certamen en què l’any passat es van presentar més de 300 creacions. Segons va explicar l’edil de l’àrea, Amelia Mayor, “donada la gran acceptació que cada any té aquest concurs, hem volgut convocar novament als xicotets perquè plasmen en els seus treballs tot el que els evoca el Nadal”.

Hi haurà un premi per a les categories de millor postal infantil (3 a 5 anys), millor postal júnior (6 a 9 anys) i millor postal júnior + (10 a 12 anys). La temàtica haurà d’estar relacionada amb l’època nadalenca i l’únic requisit respecte d’això és que aparega la frase “Bon Nadal”. Els participants hauran de presentar les seues creacions en paper grandària DIN A5 (mig foli).

L’edil de l’àrea Amelia Mayor va informar que “com ve sent habitual des de fa algunes edicions, una de les postals guanyadores serà també la felicitació institucional de l’Ajuntament de Finestrat. Per tant, l’enviarem per adreça electrònica per a felicitar les festes nadalenques a associacions, Ajuntaments, autoritats o col·lectius. Des d’ací voldria animar als nostres xicotets que presenten els seus treballs a aquest concurs ja que sens dubte és una fórmula per a mantindre viu l’esperit del Nadal”.

Les persones interessades podran presentar la postal en el departament de Joventut (3a planta de l’Ajuntament) i també en l’extensió administrativa de la Cala (en horari de 8:00 a 15:00 hores), junt amb la fitxa d’inscripció que haurà d’estar firmada pel pare, mare o tutor legal del menor. El termini de presentació finalitza el 30 de novembre i només es podrà presentar una postal per participant.

GABINET DE PREMSA (3.11.17)