La Comissió de Festes 2019 organitza un variat programa d’actes per a viure el Nadal a Finestrat

L’Ajuntament recolza la pràctica del volei amb la firma del conveni de col·laboració amb el “Club Voleibol Finestrat”
17/12/2018
L’Ajuntament de Finestrat invertirà 50.000€ en la rehabilitació de l’Església parroquial de Sant Bertomeu
18/12/2018

ELS VEÏNS DE FINESTRAT I COMARCA JA PODEN RESERVAR PLAÇA PER A ACOMIADAR L’ANY EN EL SOPAR DE LA NIT DE CAP D’ANY DE LA COMISSIÓ

Des de la Comissió de Festes “Festers 2019” de Finestrat (Barraca El Potro) han preparat un complet programa d’esdeveniments per a aquestes dates nadalenques. El programa inclou diversos actes lúdics que tindran com a punt de trobada la Sala Jove de la Casa de Cultura. Allí estan convocats aquest diumenge 23 els veïns de la localitat per a entregar la carta a Pare Noel, gaudir del Ball de la Nit de Nadal (dilluns 24), acomiadar l’any (Sopar de Cap d’Any i Ball) i participar en les agradables vesprades que han preparat per al Dia de Nadal (dimarts 25), Any Nou (dimarts 1) i Reis (diumenge 6 gener).

Per a començar, aquest diumenge 23 de desembre estan cridats tots els xiquets/es de Finestrat a entregar la seua carta de desitjos a Pare Noel. L’esdeveniment començarà a les 17:00 hores des de la Plaça de la Unió Europea amb un cercavila pels carrers del nucli històric tradicional fins a tornar a la Sala Jove on hi haurà una festa amb berenar, tallers nadalencs i moltes sorpreses per a les quals compten amb la col·laboració de la Regidoria de Festes. Per a participar és important acudir disfressat o, almenys, amb algun complement nadalenc. El preu de la festa és 4€.

Per al dilluns 24, en acabant de sopar amb els sers volguts en la Nit de Nadal, la Comi celebra en la Sala Jove el “Ball de la Nit de Nadal”. El dimarts 25, Dia de Nadal, en la mateixa sala tindrà lloc un acte lúdic per a compartir la vesprada entre veïns/es a partir de les 18:00 hores. I, per al diumenge 30, des de la Regidoria de Joventut han organitzat l’espectacle de màgia “IMPOSSIBLE” a benefici dels festers que organitzen les festes patronals 2019. Hi haurà doble sessió, a les 17:00 i a les 19.30 hores, i a la venda queden les últimes entrades (Casa Cultura en horari vesprades; contacte de la Comissió: David Castillo-625 119 214).

De cara a acomiadar l’any, les persones interessades ja es poden apuntar al “Sopar de Cap d’Any” que també organitzen els Festers 2019. Tindrà lloc en la Sala Jove i, per a aqueixa nit, hi ha programat un menú especial de Nit de cap d’any (50 € cobert adult & 20€ infantil). El termini per a reservar es mantindrà obert fins al dimecres 26 de desembre i, al terme del sopar, hi haurà un gran ball per a celebrar l’arribada del 2019.

Des de la Regidoria de Festes, l’edil Amelia Mayor, va agrair la implicació de la Comissió en la celebració del Nadal “perquè han preparat esdeveniments per a totes les dates més assenyalades d’aquestes vacances nadalenques des del diumenge 23 amb la festa infantil dirigida a arreplegar les cartes al Pare Noel, el Ball de la Nit de Nadal, el Sopar de Cap d’Any que cada any reuneix a més de 100 veïns per a acomiadar l’any o els actes lúdics de cada dia festiu. A més, cal recordar que la participació en tots aquests actes contribueix a la recaptació de fons per a organitzar les nostres festes patronals, així que des d’ací invitar-vos a gaudir del programa tan complet i variat que ha preparat la Comi comptant amb el suport d’aquesta Regidoria de Festes”.

Finalment, des d’aquesta Regidoria també estan treballant de manera conjunta amb la Comissió per a organitzar la cavalcada dels Reis Mags que tindrà lloc en el nucli històric el dissabte 5 de gener i sobre la qual s’informarà amb detall en pròximes dates.

(GABINET PREMSA: 18.12.2018)