La Casa de Cultura de Finestrat acull demà una taula redona dedicada a “La dona a través d’un poble”

Finestrat celebra este dissabte les seues carnestoltes amb una festa de disfresses, berenar i un espectacle de màgia
12/03/2019
L’Ajuntament destinarà més de 100.000€ a millorar i embellir les urbanitzacions de Finestrat
12/03/2019

El programa d’actes per la “Setmana de la Dona” entorn del Dia Internacional de la Dona segueixen demà a Finestrat amb una taula redona titulada “La dona a través d’un poble”. En aquest esdeveniment, organitzat des de l’Associació de Dones de Finestrat, onze dones de diferents edats compartiran la seua visió de l’evolució del pensament de la dona a través dels anys. L’edil de la Dona, Amelia Mayor, va recordar l’èxit que va tindre aquesta iniciativa l’any passat “quan diverses veïnes de Finestrat van compartir la seua experiència en diversos àmbits com el comerç, l’agricultura o la política. Per a enguany repetim l’experiència en el marc del Dia Internacional de la Dona”.  Aquesta taula, moderada per la periodista Teresa Orquín, se celebrarà demà, dijous 7 de març, a les 18:00 hores, en la Casa de Cultura.

Trobada de Dones de la Marina Baixa i teatre

Aquest divendres 8 de març les veïnes de Finestrat acudiran a la Trobada de Dones de la Marina Baixa que se celebra en La Vila Joiosa. L’autobús per a participar en aquesta trobada partirà a les 17:00 hores des de La Fonteta.

El passador final a aquesta Setmana de la Dona el posarà el teatre amb l’obra “En la otra habitación”. Serà el diumenge 10 de març, a les 18:30 hores en la Casa de Cultura.

La regidora de la Dona, Amelia Mayor, va invitar la població a participar en aquest programa d’actes “amb què tornem a posar el focus en la necessitat d’igualtat real entre hòmens i dones i per una societat justa, igualitària i lliure de violència cap a la dona”. L’edil també va donar les gràcies a “l’Associació de Dones de Finestrat” que presideix Teresa Climent i a les prop de 200 veïnes de la localitat que dissabte passat van assistir a l’acte inaugural de la “Setmana de la Dona”.

(GABINET PREMSA: 6.3.2019)