La Casa de Cultura de Finestrat acollirà el musical solidari “Así soy yo” a benefici de la Fundació Delfinoterapia que assistix a xiquets i xiquetes amb alguna discapacitat

Comida de Navidad del Club de Pensionista y Jubilados de Finestrat
01/12/2019
Finalitza la gimcana “Descobreix Finestrat” amb l’entrega de més de 50 premis als participants
03/12/2019

ALUMNAT DEL CPEE EL SECANET INTERVENEN EN AQUEST MUSICAL JUNT AMB DIVERSOS ARTISTES INVITATS

La Casa de Cultura de Finestrat acull el divendres 13 de desembre el musical solidari “Así soy yo” interpretat per xiquets/es del CPEE El Secanet i diversos artistes invitats a benefici de la Fundació DelfinoTerapia Mundomar que atén xiquets/es amb alguna discapacitat. Per a recolzar aquesta iniciativa la regidora de Benestar social, María Llorca i l’edil d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, van rebre als impulsors d’aquest esdeveniment: des d’ASEFI (Associació Empresarial de Finestrat) la seua presidenta, Carmen Márquez, també Mª Ángeles Carnicero, Plácido Gómez i Pascalle Bruens, responsable de la direcció artística.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, com van indicar els organitzadors en el transcurs de la reunió, és la recaptació de fons per a la Fundació de Delfinoterapia en Mundomar (Benidorm). “Una bella activitat en què els dofins ajuden a xiquets/es amb alguna discapacitat en el desenvolupament d’un programa terapèutic dirigit i controlat per especialistes. A més, s’ha comprovat amb resultats molt positius que aquesta teràpia els pot proporcionar una estimulació mental i emocional fonamental per a millorar el seu dia a dia”.

Aquest acte benèfic se celebrarà el divendres, 13 de desembre, a les 19.00 hores en la Casa de Cultura el preu de l’entrada és de 10€ i es poden adquirir telefonant al 677 07 08 90 (Pascalle Bruens) o Carmen Márquez (630 066 514).

(GABINET DE PREMSA. 29.11.2019)