La Casa de Cultura acull aquest dissabte l’I Certamen Premis Valors del Grup Scout Finestrat

Recepció a la directiva d’AVIBE per a complementar la promoció de Finestrat
14/03/2023
Els tallers de Finestrat per a superar la bretxa digital tornen a penjar el cartell de complet
16/03/2023

La Casa de Cultura acull aquest dissabte 18 de març l’I Certamen Premis Valors que entrega el Grup Scout Finestrat. Aquest esdeveniment naix amb l’objectiu de contribuir a visibilitzar i posar en valor la trajectòria de diverses persones de la localitat a les quals el Grup Scout vol distingir pel seu treball, esforç i contribució a construir un món millor. En concret, està prevista el lliurament de cinc premis: Valor Cultural a Amparo Martínez Llorca, mestra de Finestrat; Valor Esportiu a Violeta Díaz Arribas, campiona d’Europa 2022 del Club Taekwondo; Valor Mediambiental a Esther Welters, llicenciada en medi ambient; Valor Social a Maribel Fernández, voluntària de Càritas i Valor Scout a Carlos Damián Llorca, personal municipal de l’àrea de Cultura i Festes.

El certamen comptarà amb actuacions en viu com la companyia de ball de Finestrat que dirigeix Agurtzane Altuna, la poesia de l’autor local Heriberto Morales o l’exhibició de la pròpia campiona de Taekwondo, Violeta Díaz.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Finestrat aquest dissabte, dia 18, a partir de les 18.00 hores i l’entrada és lliure.

Assenyalar que el Grup Scout Finestrat (GSF) va iniciar la seua marxa a l’octubre de 2022. Actualment està format per prop de 50 xiquets, xiquetes i joves d’entre 6 i 21 anys acompanyats d’educadors titulats. Tots els caps de setmana realitzen activitats en la natura amb uns objectius marcats per valors educatius com “la cura de l’entorn, el respecte, la cooperació i l’amor a la naturalesa amb el desig de construir un món millor”, va assenyalar la presidenta del GSF, Cristina Alejos.

GABINET DE PREMSA (15.3.2023)

Scouts d’Espanya és una organització civil, sense ànim de lucre, de lliure adhesió, plural i amb caràcter polític no partidista. Composta per 17 Organitzacions Federades, es va fundar en 1912, sent declarada d’Utilitat Pública en 1977.

Té implantació territorial en la major part del país gràcies a més de 32.500 scouts en actiu i més de 310 grups scouts. Treballem per a l’educació integral de la infància i la joventut de 6 a 21 anys.

Scouts d’Espanya forma part de l’Organització Mundial del Moviment Scout, el major moviment juvenil del món, present en 223 països i territoris i amb 54 milions de persones que juguen un paper actiu en la societat per a construir un món millor.