La Casa de Cultura acull la II Gala Empresarial de Finestrat el proper 20 d’octubre

Finestrat acollirà l’espectacle de màgia “Impossible” el proper 29 d’octubre
11/10/2017
Butlletí Serveis Tècnics Finestrat: setembre 2017
13/10/2017

L’ESDEVENIMENT RECONEIX LA TRAJECTÒRIA DE 4 EMPRESARIS I EMPRENEDORS DE LA MARINA BAIXA

El pròxim 20 d’octubre la Casa de Cultura de Finestrat acollirà la II Gala Empresarial que organitza ASEFI (Associació d’Empresaris de la localitat) en col·laboració amb l’Ajuntament.  Per a coordinar els últims detalls de cara a aqueixa data, l’alcalde, Juan Francisco Pérez, junt amb la regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes, va rebre els membres de la directiva d’ASEFI que presideix Carmen Márquez Domenech.

Tal com van informar el terme de la trobada aquest esdeveniment de caràcter bianual té com a objectiu rendir un homenatge a empresaris i emprenedors de la comarca que han contribuït al desenvolupament i expansió de l’economia en la Marina Baixa.  En el transcurs de la gala està prevista la projecció de diversos vídeos que  comptaran als assistents la trajectòria de cada empresa homenatjada, a més d’un audiovisual que donarà a conéixer a la labor de la pròpia associació (ASEFI).

La regidora de Comerç, Mª Dolores Viudes, va felicitar a ASEFI per l’organització d’aquest esdeveniment i a les empreses distingides. “Ens sentim molt orgullosos perquè les empreses i emprenedors reconeguts tenen una vinculació especial amb Finestrat. I és que la nostra localitat és tot un referent empresarial en la comarca. Tenim grans marques i també xicotets i mitjans empresaris que estan fent una labor excepcional, tant a la Cala com al nucli històric i en el bulevard. Aquesta gala està dirigida a tots ells i en el marc d’aqueix esdeveniment es desvelarà els que han sigut distingits enguany.”

Des de la directiva d’ASEFI, la seua presidenta, Carmen Márquez Domenech, va indicar que la II Gala Empresarial de Finestrat tindrà un caràcter molt especial “perquè des de l’associació volem donar a conéixer com va ser el Finestrat d’abans i com és Finestrat hui”. Domenech també va destacar el component networking de l’esdeveniment “perquè en l’última edició comptem amb més de 200 empresaris, la qual cosa propícia un important intercanvi de contactes, més visibilitat i, sobretot, noves possibilitats de negoci que esperem repetir el pròxim 20 d’octubre”.

Les entrades ja es poden adquirir contactant amb l’associació ASEFI en els següents números de telèfon, 630 066 514 o 626 379 256 i també enviant un  correu electrònic a l’adreça info@asefi-finestrat.com. Per a ampliar informació sobre aquest esdeveniment poden consultar la pàgina web de l’associació  https://asefi-finestrat.com/ i la seua pàgina en Facebook.

 

 

 

GABINET DE PREMSA: 13-10-2017