La campanya solidària “Un quilo contra el COVID-19” arriba a Finestrat

Primera jornada de platja a la Cala de Finestrat amb l’aplicació del pla de contingència de seguretat
15/06/2020
La Regidoria de Turisme llança una campanya de promoció turística amb l’eslògan “Aquest estiu gaudiràs de Finestrat Segur”
17/06/2020

FINS Al PRÒXIM 23 DE JUNY ES PODRÀ COL·LABORAR EN AQUESTA CAMPANYA QUE ORGANITZA EL GRUP IV SCOUT DE L’ALFÀS I L’ASSOCIACIÓ EUNOIA AMB SUPORT DEL CONSISTORI

La regidora de Benestar Social de Finestrat, María Llorca, va rebre aquest matí als representants del Grup IV Scout de l’Alfàs del Pi amb motiu de la campanya “Un quilo contra el COVID-19” que han organitzat en col·laboració amb l’Associació EUNOIA i l’Ajuntament. Es tracta d’una recollida d’aliments que estarà en marxa fins dimarts que ve, 23 de juny, en diversos establiments comercials de Finestrat. Per a col·laborar en aquesta iniciativa solidària es podrà depositar en les caixes solidàries aliments no peribles i també productes d’higiene personal.

En paraules de l’edil de Benestar Social, María Llorca, “estem molt agraïts als Scouts de l’Alfàs i a l’associació EUNOIA per aquesta iniciativa solidària amb la qual aportarem el nostre òbol particular als qui més ho necessiten, especialment en aquesta circumstància tan complicada que ens ha sobrevingut amb la crisi del COVID-19”. Les caixes solidàries “Un quilo contra el COVID-19” es podran trobar establiments comercials, tant xicotets comerços com grans superfícies, del centre històric, el bulevard comercial i la Cala de Finestrat. També estaran en dependències municipals com el consistori i el Viver d’Empreses.

(GABINET DE PREMSA 16.6.2020)

El Grup IV Scout l’Alfàs del Pi es va fundar en 2013 i està integrat en Scouts Valencians i en la Federació d’Associacions d’Scouts d’Espanya. Aquest col·lectiu està format actualment per mig centenar de xiquets i joves d’entre 5 i 21 anys i 8 educadors titulats amb la Insígnia de Fusta, com a monitors d’animació i temps lliure. Les seues activitats estan relacionades amb l’educació en valors, el respecte, la germanor, la cooperació i l’amor a la naturalesa. Per la seua part EUNOIA és una organització sense ànim de lucre en favor de la infància.