La Cala es prepara per a la visita del Pare Noel d’aquest dissabte 23 de desembre

Més de 40 autònoms i pimes de Finestrat resulten beneficiaris de les ajudes per a reduir l’impacte econòmic de la inflació
19/12/2023
Finestrat torna a sumar-se a la campanya “Ja venen els reis” per a fomentar l’ús del valencià en la “Carta als Reis d’Orient”
20/12/2023

L’ACTE TINDRÀ LLOC A LA PLAÇA DE L’ÀMFORA I ESTÀ ORGANITZAT DE MANERA CONJUNTA PELS AJUNTAMENTS DE FINESTRAT I LA VILA JOIOSA

Després de la visita del Pare Noel al centre històric de Finestrat, en el marc del Mercat de Nadal, La Cala es prepara per a rebre-li. Serà aquest dissabte 23 de desembre a la Plaça de l’Àmfora.

La visita està organitzada de manera conjunta per l’Ajuntament de Finestrat i l’Ajuntament de La Vila Joiosa, concretament des de les Regidories de Festes.

A les 17.00 hores hi haurà disc infantil i, a partir de les 18.00 hores, és quan s’espera l’arribada del Pare Noel des de Lapònia.

La visita està organitzada de manera conjunta per l’Ajuntament de Finestrat i l’Ajuntament de La Vila Joiosa, concretament des de les Regidories de Festes. A les 17.00 hores hi haurà disc infantil i, a partir de les 18.00 hores, s’espera l’arribada del Pare Noel des de Lapònia.

La regidora de Festes, Sara Llorca, va afirmar que “després de passar pel nostre Mercat de Nadal en el centre històric tradicional el Pare Noel fa parada en la nostra Cala, arran de mar. Serà a la Plaça de l’Àmfora on els xiquets tindran una nova oportunitat d’entregar-li la seua carta de desitjos, fer-se fotografies de record i viure una agradable vesprada d’il·lusió i fantasia a la nostra platja”.

La plaça estarà ambientada amb l’arbre del nadal i el gran ren on es poden fer també fotografies. “Així que us esperem a partir de les 5 de la vesprada per a viure la màgia del nadal des del marc tan bonic que ens brinda la nostra platja de Finestrat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE FESTES, SARA LLORCA, ACÍ

GABINET DE PREMSA (19.12.2023)